آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۲۵۴

ترامپ سفر به لندن را لغو کرد

رئیس جمهور آمریکا به بهانه نارضایتی از فروخته شدن ساختمان پیشین سفارتخانه این کشور در لندن، سفر به انگلیس را لغو کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا سفر ماه آینده خود به انگلیس را لغو کرد.

ترامپ که قرار بود ماه آینده میلادی برای افتتاح ساختمان جدید سفارتخانه آمریکا در لندن، به انگلیس سفر کند، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را مقصر لغو سفر خود می‌داند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» ترامپ می‌گوید دلیلی که برای خاطرش سفر به لندن را لغو کرده این است که دولت اوباما بهترین ساختمان و مکان سفارتخانه آمریکا را به بهای ناچیزی فروخته است.

علی‌رغم اینکه یک سال از روی کار آمدن ترامپ در آمریکا می‌گذرد، وی هنوز به انگلیس سفر نکرده است. بسیاری شهروندان انگلیسی نیز تاکید کرده‌اند در صورت سفر ترامپ به لندن، تظاهرات چندهزار نفری به راه می‌اندازند.
برچسب ها:
ترامپ لندن
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار