آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۸۲۱
پژمانفر در گفت‌وگو با دانشجو مطرح کرد

ضعف پیام‌رسان‌های داخلی ناشی از ناتوانی دولت است/ پشت‌پرده بسته شدن تلگرام چه بود؟

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی گفت: تعطیلی تلگرام توسط مصوبه رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی صورت گرفت.
حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به رفع فیلتر تلگرام  اظهار داشت: علی رغم اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی چند سال پیش دولت را مکلف به راه اندازی پیام رسان داخلی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای آن کرده بود، اما امروز شاهد بی توجهی دولت نسبت به این موضوع هستیم از این رو، این خلاء را تنها می‌توان بی عرضگی وزیر ارتباطات و رئیس جمهور دانست.

وی افزود: کشوری که امروز موشک به هوا می‌فرستد و موشک‌های دوربردش براساس دانش فنی می‌تواند ۲۰۰۰ کیلومتر را با خطای چند متری مورد هدف قرار دهد، دانشمندانش  شبیه سازی می‌کنند و توانمندی‌های زیادی دارند، قطعا می توانند نرم افزار بومی ایجاد گنند که دیگر نیازی به نرم افزارهای غیربومی  نداشته باشیم. بنابراین جز بی کفایتی مسئولان امر نمی‌توان علت دیگری برای عدم راه اندازی یک پیام رسان داخلی برشمرد.

پژمانفر با تاکید براینکه  وزیر ارتباطات باید ضمن عذرخواهی از مردم استعفا دهد، تصریح کرد:   آن‌ها نتوانستند شرایط امنی برای فضای مجازی کشور ایجاد کنند و جز بی عرضگی وزیر، هیچ موضوع دیگری نمی‌تواند عدم راه اندازی پیام رسان داخلی را توجیه کند.
 
وی افزود: تعطیلی تلگرام توسط مصوبه رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی صورت گرفت پس این فضا ناامن بوده است که این دستور انجام شد، حال امروز به چه دلیل یک فضای ناامن را مجددا راه اندازی می‌کنند؟ 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: تنها دلیل راه اندازی مجدد تلگرام عدم جایگزین مناسب برای این نرم افزار است.  سوال این است که چرا علی رغم اینکه وزارت ارتباطات سال‌های سال تسهیلات فراوانی برای این موضوع دریافت کرده اما هیچ جایگزینی برای نرم افزارهای خارجی در نظر نگرفته است ؟!
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار