آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۵۳۵
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه زنجان:

فساد امری تقبیح شده در نظام اسلامی است

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان گفت: در نظام اسلامی، فساد امری تقبیح شده است حال فرقی نمی‌کند از چه نوعی باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سالار حدیدی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان گفت: در نظام اسلامی، فساد امری تقبیح شده است حال فرقی نمی‌کند ازچه نوعی باشد سیاسی، اقتصادی یا اخلاقی.

حدیدی با بیا اینکه آنچه در این سال‌ها گریبان جمهوری اسلامی را گرفته یکی از همین فساد‌ها یعنی فساد اقتصادی است افزود:
اگر در نظام اسلامی مقابله و مبارزه با این نوع فساد به دسته بندی‌های سیاسی یا حزبی تنزل یابد یا نحوه برخورد با مفسدان بنا بر اعتقادات سیاسی فرد تغییر کند، نمی‌توان امیدی به ایجاد جامعه توحیدی که یکی از مهمترین محور‌های آن عدالت است، داشت.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان تصریح کرد: آنچه ایجاد تمایز می‌کند نحوه نگاه بعضی از مسئولین به مقوله فساد است یعنی اگر فاسد از جناح مقابل باشد پس باید به اشد مجازات برسد، ولی اگر خودی باشد حتما مصلحت‌هایی وجود داشته که ما از آن‌ها بی خبریم و متاسفانه این وضع امروز ماست.

وی خاطرنشان کرد: از نظر جنبش‌های عدالت خواه دانشجویی، فساد از هر نوعش و از هر طیف و دسته‌ای خواه اصول گرا باشد یا اصلاح طلب محکوم است.

حدیدی ادامه داد: فساد چپ باشد یا راست محکوم است البته نظر محاکم قضایی ملاک عمل فرزندان انقلابی خواهد بود اما از نظر ما واگذاری املاک نجومی همان قدری محکوم است که گرفتن حقوق‌های نجومی از بیت المال محکوم است.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان در پایان گفت: با صدای رسا اعلام می‌کنیم که با فساد در نظام اسلامی شوخی نداریم زیرا این نظام بر روی خون هزاران شهید استوار شده و البته برایمان هم ارزشی ندارد که بدانیم فرد خاطی به کدام جناح منصوب است و دنبال مچ‌گیری از افراد هم نیستیم؛ بلکه بیان دغدغه‌های عدالتخواهانه جوانانی است که بیم آن دارند که موارد مختلف فساد به عاقبت رسیدگی فیش‌های نجومی در دولت یازدهم گرفتار شود و عاقبت هم، خطاکاران احتمالی ذخیره انقلاب نامیده شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار