آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۱۵۴۵

تلاش ناموفق نظامیان اسرائیلی برای ربودن چوپان لبنانی

ارتش لبنان با صدور بیانیه‌ای از تجاوز یکی از گشتی‌های رژیم صهیونیستی به خاک این کشور خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، در بیانیه صادره از سوی ارتش لبنان آمده است: نظامیان وابسته به یکی از گشتی‌های اسرائیل در ساعت ۱۲:۴۰ به وقت محلی وارد منطقه المجیدیه واقع در مزارع شبعا شده و حدود ۵۰ متر در خاک لبنان پیشروی کردند.

در ادامه این بیانیه آمده است: نظامیان اسرائیلی یکی از چوپانان لبنانی را تعقیب کرده و قصد ربودن وی را داشتند، اما موفق به این کار نشدند.

در این بیانیه تاکید شده است: در همین زمان یک مین در نزدیکی گله این چوپان منفجر شد و نظامیان اسرائیلی بعد از آن به سمت اراضی اشغالی عقب نشینی کردند. نیرو‌های ارتش لبنان که در منطقه مستقر بودند با همکاری نیرو‌های سازمان ملل در لبنان این تجاوز را بررسی می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار