کد خبر:۶۶۵۳۳۰

دزدان دریایی نفتکش هندی را آزاد کردند

یک نفتکش هندی که به همراه ۲۲ خدمه‌اش سه روز پیش در خلیج گینه ناپدید شده بود، امروز بدست دزدان دریایی آزاد شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، دزدان دریایی که یک نفتکش هندی با ۲۲ خدمه اش را سه روز پیش در خلیج گینه ربوده بودند، امروز آن را آزاد کردند.

شرکت حمل و نقل «آنگلو استرن» مستقر در بمبئی -که مدیریت این نفتکش را بر عهده دارد- در بیانیه‌ای اعلام کرد: دزدان دریایی نفتکش هندی را با ۲۲ خدمه آن به همراه ۱۳۵۰۰ تن گازوئیل روز گذشته آزاد کردند. همه خدمه این کشتی در سلامت کامل به سر می‌برند.

نفتکش هندی مارین اکسپرس روز جمعه به همراه ۲۲ خدمه آن در سواحل بنین در خلیج گینه در جنوب غرب قاره آفریقا ناپدید شد. این نفتکش حامل ۱۳۵۰۰ تن گازوئیل بود.

کارشناسان بر این باورند که علی‌رغم کاهش تعداد دزدی‌های دریایی در کل جهان، خلیج گینه همچنان یکی از هدف‌های اصلی دزدان دریایی برای ربودن کالا‌ها و غارتگری از کشتی هاست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار