آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۷۹۱۹

بخش عمده‌ای از منابع بیمه آتیه‌سازان حافظ بلوکه شد/ بدعهدی آموزش و پروش و تأمین اجتماعی در پرداخت بدهی

مدیرعامل شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ، گفت: سازمان تأمین اجتماعی و وزارت آموزش و پرورش ۲ ماه است که طلب خود را به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان به شرکت بیمه نپرداخته‌اند و با این شرایط ممکن است بسیاری از بیمارستان‌ها با ما لغو قرارداد کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی ریاحی‌فر در جمع خبرنگاران در رابطه با وضعیت بیمه آتیه‌سازان حافظ گفت‌: در قرارداد‌ها منابع مالی و حق بیمه بسیار مهم است، اگر اعتبار و پول به ما نرسد در بخش مراجعات غیرمستقیم دچار مشکل می‌شویم.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۰۰ میلیارد تومان طلب ما از آموزش و پرورش و تأمین اجتماعی است چرا که وزارت آموزش و پرورش ۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات ما را نپرداخته و از تأمین اجتماعی نیز ۲۰۰ میلیارد تومان طلب داریم.

ریاحی‌فر با اشاره به اینکه در دو قرارداد عمده دچار مشکلات عدیده هستیم، گفت: اگر مطالبات به موقع پرداخت نشود بیمارستان‌ها ممکن است لغو قرارداد کنند و در چنین شرایطی بیمه‌شدگان متضرر می‌شوند.

مدیرعامل شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ گفت: ۴ هزار و ۸۶۱ مرجع درمانی در قالب کلینیک، داروخانه و بیمارستان طرف قرارداد ماست و ما شرکت بیمه‌گذاری هستیم که ۱۰۰ درصد متعلق به بیمه سلامت هستیم.

وی تصریح کرد: تعداد اطراف طرف قرارداد ما در سازمان تأمین اجتماعی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر و مابقی بیمه‌شدگان صندوق بازنشستگی و آموزش و پرورش است در مجموع تعداد افراد طرف قرارداد ما ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر می‌شوند.

ریاحی‌فر گفت: سازمان تأمین اجتماعی از آذر ماه مطالبات خود را پرداخت نکرده و باید طی ۴۵ روز طلب ما را می‌داد، اما دو ماه از زمان آن گذشته و هنوز پرداختی صورت نگرفته است و شاید تصور می‌شود این سازمان با مشکلات نقدینگی روبه‌رو شده است.

مدیرعامل شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ گفت: طبق برنامه پنجم توسعه قرار بود تمام بیمه‌های پایه در بیمه سلامت تجمیع شود که چنانچه محقق می‌شد شاهد تحول در این حوزه می‌بودیم و درآمد پایدار می‌داشتیم.

وی ادامه داد: متأسفانه بودجه رفاهی به وزارت آموزش و پرورش به صورت کامل تخصیص نمی‌یابد و بیمه در اولویت آخر پرداخت‌های این وزارتخانه قرار می‌گیرد.

ریاحی‌فر نسبت به وجود تقاضا‌های القایی انتقاد کرد و گفت: متأسفانه با تقاضا‌های القایی زیادی به ویژه در بازنشستگان و در حوزه خدمات آنژیوگرافی و کاتاراکت مواجه هستیم و در واقع تقاضا‌های القایی در شرایط فعلی بیداد می‌کند.

مدیرعامل شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ همچنین از فروش اوراق برای حل بسیاری از مشکلات مالی این شرکت خبر داد و گفت: قرار شده وزارت آموزش و پرورش از طریق فروش اوراق بسیاری از مطالبات ما را بپردازد، اما این اوراق که با ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان است در سال ۹۹، نقد می‌شود و اکنون نمی‌توانیم به بیمارستان‌ها بگوییم اوراق بدهند، چون آن‌ها پول نقد می‌خواهند به همین دلیل به آموزش و پرورش پیشنهاد دادیم این اوراق را به بانک سرمایه بدهد و پول نقد در اختیار ما قرار دهد تا مطالبات ما تسویه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار