آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۷۶۰

پیروزی‌های جدید در سوریه/ پیشروی در ۱۰درصد مناطق اشغالی غوطه شرقی

نیرو‌های ارتش سوریه به پیشروی در غوطه شرقی دمشق ادامه می‌دهند و طبق اعلام منابع وابسته به معارضان، ارتش تاکنون ۱۰ درصد از مناطق اشغال‌شده ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، گروه موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه»، که مقر آن در لندن است، روز گذشته اعلام کرد نیرو‌های ارتش سوریه پس از درگیری با گروه‌های تروریست، کنترل ۱۰ درصد از مناطق محاصره شده غوطه شرقی در نزدیکی دمشق را بازپس گرفته‌اند.

طبق اعلام این منبع، نیرو‌های ارتش بر منطقه‌ای در جنوب شرقی غوطه شرقی به‌ویژه «حرزما»، «النشابیه» و «۱۰ درصد از غوطه شرقی» سیطره یافته‌اند.

«رامی عبدالرحمن» مدیر مرکز نامبرده پیشتر اعلام کرده بود که نیرو‌های ارتش، روز شنبه کنترل شهرک‌های «الشیفونیه» و «اوتایا» در شرق و جنوب شرقی غوطه شرقی دمشق را به دست گرفت‌اند.

همچنین به گفته عبدالرحمن، نیرو‌های ارتش سوریه و همپمانانش طی ۴۸ ساعت اخیر بر روستا‌های «حوش الظواهره» و «حوش الزریقیه» و نیز دو پایگاه نظامی سیطره یافته‌اند. این مناطق آزاد شده، پیشتر در اشغال گروه تروریستی «جیش الاسلام» بود.

خبر‌ها از جبهه دیگر درگیری‌ها در شمال سوریه حاکی‌ست که دست‌کم ۳۶ تن از نیرو‌های مردمی وابسته به ارتش سوریه در جریان حملات جنگنده‌های ارتش ترکیه به منطقه عمدتا کُردنشین عفرین کشته شدند. این سومین حمله ترکیه به نیر‌های مردمی طی ۲ روز اخیر محسوب می‌شود.

نیرو‌های مردمی طرفدار ارتش سوریه، در پی درخواست شبه‌نظامیان کُرد از دولت برای مقابله با تهاجم نظامی ترکیه، یکم اسفند وارد عفرین در شمال‌غربی کشور شدند.

ترکیه از ۳۰ دی ماه گذشته عملیات موسوم «شاخه زیتون» در خاک سوریه را آغاز کرده است. هدف این عملیات عقب راندن «یگان‌های مدافع خلق» از مرز‌های ترکیه عنوان شده است. آنکارا یگان‌های مدافع خلق را شاخه‌ای از پ‌ک‌ک می‌داند و آن را گروه تروریستی اعلام کرده است.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه می‌گوید با تسلط ترکیه و شورشیان تحت حمایتش به شهرک «راجو» در روز شنبه، بیش از ۲۰ درصد شهرستان عفرین در استان حلب در کنترل ترکیه درآمده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار