آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۰۵۰
با حمایت معاونت علمی و فناوری؛

بهرام رادان با مستند «مغز من» راز‌های مغز انسان را کشف می‎‌کند

فیلم مستند «مغز من» در راستای افزایش آگاهی‌های عمومی نسبت به ساختار پیچیده مغز به تهیه کنندگی بهرام رادان و همکاری ستاد علوم شناختی ساخته می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فیلم مستند «مغز من» به تهیه کنندگی بهرام رادان، بازیگر سینما و به کارگردانی سیاوش صفاریان پور ساخته می‌شود. این مستند ۹۰ دقیقه ای، داستان فیلم کنجکاوی این بازیگر برای کشف راز‌های مغز انسان است.

فیلم مستند «مغز من» که قرار است در سینما‌ها و دیگر مراکز فرهنگی کشور اکران شود، با حمایت ستاد علوم و توسعه فناوری شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید و ساخته می‌شود و طی آن ساختار پیچیده مغز انسان و علوم شناختی تشریح و به نمایش در می‌آید.

فرهاد شمسیان، نویسندگی متن داستانی این مستند را برعهده دارد و بهرام رادان علاوه بر تهیه کنندگی آن در نقش راوی فیلم مستند مقابل دوربین خواهد رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار