کد خبر:۶۷۲۶۰۴

رایزنی وزارت خارجه قرقیزستان و عراق در مورد اسرای قرقیزی

وزارت امور خارجه قرقیزستان از همتایان عراقی خود درخواست کرد دسترسی 3 قرقیزی زندانی به همراه 10 فرزند زیر 18 سال آنان به خدمات حقوقی را تأمین کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،وزارت امور خارجه قرقیزستان با وزارت امور خارجه عراق برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد 3 قرقیزی زندانی به همراه 10 فرزند زیر 18 سال آنان رایزنی کرد.

این نهاد دولتی قرقیزستان از همتایان عراقی خود خواست دسترسی این افراد به خدمات حقوقی را تأمین کنند.

همچنین سفارت جمهوری قرقیزستان در کویت به نمایندگی منطقه‌ای سازمان کمیته بین المللی صلیب سرخ در کشورهای عضو شورای کشورهای عربی خلیج فارس مراجعه کرد.

«آلکساندرا سایخ» نماینده نروژ در امور پناهندگان در عراق با اشاره به اینکه در سال 2017 تعداد زیادی از اتباع خارجی از اردوگاه‌های موصل به زندان‌های بغداد منقل شدند، اظهار داشت: همسران و فرزندان شبه‌نظامیانی که تعداد تقریبی آنان به یک هزار و 400 نفر رسیده بعد از عملیات در «تلعفر» فرار کردند.

وی در این‌باره ادامه داد: با وجود اینکه نصف این شهروندان روس و ترک بودند اما در بین ‌آنان اتباع قرقیز و ازبک نیز مشاهده شدند که تعداد آنان بیش از 10 نفر نبود.

نماینده نروژ در امور پناهندگان در عراق تصریح کرد: در سپتامبر سال 2017 دولت عراق این خانواده‌ها را به زندان‌هایی در مناطق دیگر منتقل کرد و در حال حاضر اکثر آنان در زندان بغداد قرار دارند.

بر اساس اطلاعات سرویس امنیتی قرقیزستان، تقریبا 600 قرقیز به سوریه و عراق رفتند که 100 نفر از آنان زن می‌باشند از این تعداد به طور تقریبی 70 نفر کشته شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار