آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۶۸۴

سخنگوی کرملین: انگلیس را تنبیه خواهیم کرد

سخنگوی کرملین تصریح کرد که روسیه در هر لحظه از زمان ممکن است با اقدامات تنبیهی خود، به اتهامات انگلیس علیه مسکو در قضیه جاسوس دو جانبه روسیه پاسخ دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بعد از آنکه غرب، مستقیماً روسیه را به مسموم کردن جاسوس روس متهم کرد، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز جمعه (دیروز) متعهد شد که مسکو با اقدامات تنبیهی خود، پاسخ انگلیس را خواهد داد.

بنا به گزارش پایگاه «گلوبال تایمز»، پسکوف تصریح کرد که در هر دقیقه از زمان ممکن است روسیه تحریم‌هایی را علیه انگلستان وضع کند، اما به این مسئله اشاره نکرد که آیا پاسخ متقابل به بریتانیا قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری روز یکشنبه هفته جاری روسیه است یا خیر.

این مقام روس در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: «همه گزینه‌ها به خوبی مورد بررسی قرار خواهد گرفت».

در یک بیانیه مشترک نادر، رهبران انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا روز پنجشنبه هفته گذشته، حمله به «سرگئی اسکریپال» جاسوس دوجانبه که اخیرا در انگلیس دچار حادثه شده است و «یولیا» دختر وی را بعنوان «حمله به حاکمیت انگلیس» محکوم کردند.

هفته گذشته این جاسوس دوجانبه روسی‌تبار به همراه دختر ۳۳ ساله اش در یک مرکز خرید در شهر «سالزبری» انگلیس بی‌هوش پیدا شدند. به دنبال این حادثه پلیس محلی اعلام کرده بود که این دو در معرض یک ماده ناشناس قرار گرفته‌اند. آن‌ها در حال حاضر در بیمارستان بستری هستند و حالشان وخیم اعلام شده است.

اسکریپال پیشتر سرهنگ سرویس اطلاعاتی ارتش روسیه بود و در سال ۲۰۱۰ با جاسوس‌های روس که در غرب گرفتار شده بودند مبادله شد و از انگلیس پناهندگی گرفت. در سال ۲۰۰۶ یک دادگاه روسیه‌ای اسکریپال را به دلیل همکاری با سرویس MI۶ در دوران خدمتش در ارتش روسیه به خیانت متهم کرده بود.

انگلیس این اتفاق را اقدامی از جانب روسیه دانسته و روز چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد ۲۳ دیپلمات روس از انگلیس اخراج می‌شوند. همچنین سفر وزیر خارجه روسیه به انگلیس لغو شد. روسیه در مقابل این اتهامات را رد کرده و گفته است انگلیس با این اتهامات قصد در انحراف جامعه جهانی دارد.

روسیه نیز اوایل هفته اعلام کرد که دیپلمات‌های انگلیسی را در واکنش به اقدام لندن در اخراج دیپلمات‌های روس، اخراج می‌کند و اقدامات دیگری را علیه بریتانیا در پیش خواهد گرفت که این اقدام «به بهترین شکل در راستای منافع مسکو خواهد بود».

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه به خبرنگاران گفت: «به طور قطع ما اقداماتی را انجام می‌دهیم».

با اینحال جزئیات بیشتری درباره اقداماتی که قرار است در پیش بگیرد، فاش نکرد.

انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه قرار است صبح روز ۱۸ مارس (فردا ۲۷ اسفندماه) برگزار شود و احتمال می‌رود که پوتین برای بار چهارم به عنوان رئیس‌جمهور روسیه منصوب شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار