آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۸۸۶
با حکم وزیر علوم؛

احمد خامسان به سمت سرپرست دانشگاه بیرجند منصوب شد

احمد خامسان سرپرست جدید دانشگاه بیرجند دکتری روان‌شناسی از دانشگاه یورک انگلستان می‌باشد و در حال حاضر دانشیار گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حکم منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، احمد خامسان به سمت سرپرست دانشگاه بیرجند منصوب شد.

احمد خامسان متولد سال ۱۳۴۵ در شهر بیرجند، فارغ التحصیل کارشناسی روان‌شناسی بالینی و کارشناسی ارشد روان‌شناسی تربیتی از دانشگاه تهران و دکتری روان‌شناسی از دانشگاه یورک انگلستان می‌باشد. وی در حال حاضر دانشیار گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند است.
 
خامسان تاکنون راهنمایی و مشاوره بیش از ۱۰۰ پایان نامه کارشناسی ارشد را برعهده داشته، حدود ۳۴ مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر منتشر کرده و همچنین تعداد زیادی مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی ارایه کرده است. افزون بر این، وی در انجمن‌های علمی و حرفه‌ای مرتبط با رشته تحصیلی خود عضویت دارد.

سوابق علمی و اجرایی خامسان شاملِ عضویت در هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی، مدیر مرکز مشاوره و درمان دانشگاه، مدیر گروه، معاون آموزشی دانشکده، راه‌اندازی آزمایشگاه‌های روان‌شناسی، طرح تفکیک و راه‌اندازی دانشکده روان‌شناسی و علوم‌تربیتی، مدیر اتاق فکر استان خراسان جنوبی، مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه، عضویت در شورا‌های متعدد دانشگاه است.

پیش از این خلیل خلیلی ریاست دانشگاه بیرجند را برعهده داشت که با توجه به اتمام مهلت چهارساله وی در تصدی این مسئولیت، وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از خدمات و تلاش‌های ارزنده خلیلی تقدیر و سپاسگزاری کرد.
 
احمد خامسان سرپرست جدید دانشگاه بیرجند در پیامی به مدیران، روسای ادارات و سازمان ها، دوستان و همکاران نوشت:

با سلام و احترام
ضمن تشکر از اظهار لطف همه عزیزان خواهشمند است از چاپ و درج هرگونه پیام تبریک در جراید به مناسبت انتصاب اینجانب خودداری فرمایند.

بزرگواران در صورت تمایل هزینه مربوطه را در اختیار بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند قرار دهند تا در راه پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی دانشگاه هزینه شود.
با آرزوی سربلندی و سعادت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار