کد خبر:۶۷۶۴۳۷
در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

اهداف سند ۲۰۳۰ در لقای طرح ترسیب-کربن دنبال می‌شود/ مشاغل کاذبی که در روستا‌ها هیچ کاربردی ندارد

مسئول فرهنگی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه بیرجند گفت: طرح ترسیب-کربن برای کاهش اثر گلخانه‌ای صورت گرفته است؛ اما در کنار آن اهداف سند ۲۰۳۰ نیز دنبال می‌شود.

مسلم رضایی، مسئول فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد اجرای سند ۲۰۳۰ در قالب طرح ترسیب-کربن گفت: اجرای این طرح در سال ۷۸ با محوریت دفتر برنامه و بودجه وقت، بنا بود در روستای خیرآباد زاهدان برگزار شود که به دلایلی متوقف شد.

رضایی ادامه دادمه داد: پس از یکی دوسال این طرح مجدد با محوریت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و در سال ۸۳ با محوریت سازمان جنگل‌ها و مراتع کار خود را ادامه داد.

مسئول فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند افزود: وقتی این طرح مجدد شروع به کار کرد، استان خراسان جنوبی به عنوان پایلوت انتخاب شد و با ادعای موفقیت آمیز بودن این طرح آن را به شهر‌های بیشتری نفوذ دادند.

وی با بیان اینکه طرح ترسیب-کربن در سند ۲۰۳۰ قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: سند ۲۰۳۰ علاوه بر مبحث آموزش در مباحثی همچون محیط زیست نیز وارد شده که باید مورد توجه متخصصین قرار گیرد.

رضایی با اشاره به اینکه طرح ترسیب-کربن به تنهایی مشکلی ندارد و طرح خوبیست، ادامه داد: وقتی عملا وارد این موضوع می‌شویم می‌بینیم که طرح‌های مورد بحث در سند ۲۰۳۰ توجه بیشتری را میطلبد.

مسئول فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند گفت: در کنار اجرای طرح ترسیب-کربن کلاس‌هایی همچون تنظیم خانواده برگزار می‌شود و یا مشاغل کاذبی معرفی می‌شود که در روستا‌ها هیچگونه کاربردی ندارد.

وی در پایان با بیان اینکه طرح ترسیب-کربن به روند ذخیره کربن می‌گویند به گونه‌ای که کربن در هوا کاهش پیدا کند و در خاک ترسیب بشود، تصریح کرد: این کار برای کاهش اثر گلخانه‌ای صورت گرفته است؛ اما در کنار آن اهداف سند ۲۰۳۰ نیز دنبال می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار