ظریف از فردا به آفریقا و آمریکای‌جنوبی سفر می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۶۵۵۹
سخنگوی وزارت امور خارجه:

ظریف از فردا به آفریقا و آمریکای‌جنوبی سفر می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد وزیر امور خارجه فردا به آفریقا و آمریکای جنوبی سفر می‌کند.
ظریف از فردا به آفریقا و آمریکای‌جنوبی سفر می‌کند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، "بهرام قاسمی" سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام خبر فوق گفت: دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه از عصر فردا در صدر هیاتی بلندپایه سیاسی و اقتصادی به چند کشور آفریقایی و آمریکای جنوبی سفر می‌کند. در این سفر، وزیر امور خارجه کشورمان و هیات همراه به کشور‌های سنگال، برزیل، اروگوئه و نامیبیا سفر و با مقامات سیاسی، اقتصادی و پارلمانی، این کشور‌ها دیدار و گفتگو خواهد کرد.
قاسمی افزود: دکتر ظریف همچنین در این سفر، علاوه بر شرکت و سخنرانی در نشست‌های اقتصادی و تجاری دوجانبه با هر یک از این کشورها، در برخی از موسسات مطالعاتی کشور‌های مورد اشاره نیز برای ایراد سخنرانی، حضور خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد وزیر امور خارجه را در این سفر ده‌ها شرکت و کارآفرینان حوزه‌های تجاری اقتصادی، مالی، دانش بنیان ... از بخش‌های خصوصی و دولتی همراهی می‌کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار