به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همواره ازدواج های دانشجویی با نقدها و مخالفتهای بعضی خانواده ها همراه بوده است. عده ای معتقدند در این سن دانشجویان به دلیل غلبه احساس بر عقل، نمی توانند تصمیمات منطقی بگیرند؛ هرچند دانشجویان با این نظر مخالفند و معتقدند داشتن همراه در این سن پیشرفتهای بیشتری به حالت زندگی مجردی دارد. در همین راستا آمار و ارقام نیز خبر موفقیت بسیار بالای ازدواج های دانشجویی دارد.
از همین جهت به سراغ یک زوج دانشجو رفتیم و با آنها گفتگوی صمیمی داشیم. این زوج که از زمان ازدواجشان مدت زیادی نمی گذرد، رمز ازدواج دانشجویی را پایین آوردن سطح توقعات دانستند.
دانشجو: خودتان را معرفی کنید و از نحوه آشناییتان برایمان بگویید
ندرت: حسین ندرت هستم، دانشجوی سال آخر مهندسی کامپیوتر دانشگاه بجنورد. سال گذشته مسئول کانون مهدویت در دانشگاه شدم. برای بار اول همسرم را در جلسات این کانون دیدم. بعد از مدتی مسئول خواهران این دانشگاه به دلیل مشکلات شخصی از این جایگاه انصراف داد و همسر من این پست را قبول کرد. در کانون مهدویت حدود یک سال همکاری داشتیم. بعد از یک سال به مرور موضوع ازدواج در ذهنم ایجاد شد و قصد کردم وارد مراحل انتخاب همسر شوم. به محض این تصمیم خداوند یک شغل پاره وقت را در مسیر راهم قرار داد و به نوعی شاغل شدم. سپس مطالعه خود در خصوص ازدواج را بیشتر کردم و در این موضوع به حد بالایی از مسائل آگاه شدم. در این بین همسرم را فردی به عنوان گزینه ای برای ازدواج معرفی کرد. سپس بنده نیز پیشنهاد آشنایی را به ایشان دادم، البته با اطلاع خانواده ها و زیرنظر نهاد رهبری دانشگاه بعد از این اتفاق ما شش جلسه دو یا سه ساعته داشتیم که با بررسی معیارها و ملاک های خود به این نتیجه رسیدیم می توانیم با هم زندگی مشترکی را آغاز کنیم.
اشتغال دانشجویان روزانه غیر قانونی است چون به دانشگاه تعهد تحصیل تمام وقت داده اند