آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۷۲۲

داروی ایرانی پارکینسون رونمایی می‌شود

تولید داروی ایرانی پارکینسون، منجر به صرفه جویی ارزی ۵ میلیون دلاری برای کشور خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حدود یک درصد از جمعیت سالمند کشور مبتلا به پارکینسون بوده و سالانه حدود ۱۰ میلیون دلار هزینه دارو درمانی این بیماران است.

ترکیب دو مولکول «لوودوپا» و «بنسرازید» توسط یک شرکت سوئیسی تولید شده است که درمان اصلی این بیماران است و بیش از ۱۰ سال است این دارو وارد کشور می شود اما بخاطر پیچیدگی فرمولاسیون، تاکنون تولید داخلی آن امکان پذیر نبوده است.

این در حالی است که وجود تحریم ها در دوره های مختلف و در دسترس نبودن همیشگی دارو برای بیماران مشکلات فراوانی را ایجاد می کند. چرا که با عدم مصرف حتی چند دوز از این فرآورده، علائم بیماری عود کرده و روند درمان سخت تر می شود.

حالا در روزهای ابتدایی سال ۹۷ که به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است، یک شرکت داروسازی داخلی برای اولین بار در کشور موفق به تولید این محصول با نام «لوپارکین» شده است و توانسته سیستم درمانی کشور را به سمت خودکفایی هرچه بیشتر سوق دهد.

تامین بی دغدغه دارو، برای بیماران مبتلا به پارکینسون و کاهش ارز بری سالانه ۵ میلیون دلار، مهم ترین دستاورد در سال حمایت از کالای ایرانی خواهد بود.

مراسم رونمایی این داروی تولید داخل، صبح چهارشنبه در محل شرکت مربوطه برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار