کمیته تخصصی بررسی نواقص مدیریت آب تشکیل می‌شود/ پیگیری اعتراضات مردم به توزیع ناعادلانه آب
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۸۶۶
سلیمی:

کمیته تخصصی بررسی نواقص مدیریت آب تشکیل می‌شود/ پیگیری اعتراضات مردم به توزیع ناعادلانه آب

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: به منظور پیگیری اعتراضات مردم استان‌های مرکزی و جنوبی کشور به توزیع ناعادلانه آب کمیته تخصصی بررسی نواقص مدیریت آب تشکیل می‌شود.

کمیته تخصصی بررسی نواقص مدیریت آب تشکیل می‌شود/ پیگیری اعتراضات مردم به توزیع ناعادلانه آب

محمد امین سلیمی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: یکی از مسائل جدی و معضلات ریشه‌ای که دامن برخی استان‌های مرکزی و جنوبی کشور را به شکل عمیق تری گرفته کمبود طبیعی آب و مشکلاتی است که به تبع آن بوجود می‌آید و آنچه مورد اعتراض مردم و عمدتا کشاورزان این مناطق است عدم رعایت عدالت در توزیع آب و استفاده بی رویه آب در برخی صنایع است.

وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از رسانه‌های کشور تدبیر درستی در اطلاع رسانی و پوشش اعتراضات مردمی در این حوزه را اتخاذ نکرده‌اند که مانند بسیاری از مسائل دیگر زمینه سوءاستفاده معاندین و رسانه‌های فرصت طلب را فراهم کرده است که البته در این میان یکی از مقصرین صدا و سیما است.

سلیمی تصریح کرد: به همین منظور کمیته تخصصی بررسی نواقص مدیریت آب ذیل شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی با محوریت استان‌های اصفهان، خوزستان، یزد، کهکیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان و با همکاری قرارگاه شهید احمدی روشن که متولی مطالعات و پیگیری‌های تخصصی و علمی در بسیج دانشجویی است تشکیل خواهد شد.

وی گفت: بررسی علمی مسائلی همچون طرح‌های احداث سد، انتقال آب و مصارف جدید در مناطق بالادست، نحوه استفاده از ظرفیت‌های بومی در مدیریت آب، ارزیابی شیوه‌های ذخیره سازی فعلی، بررسی ساختار‌های دولتی و حاکمیتی در این حوزه و پیگیری و پوشش اعتراضات مردمی و انتقال آن به مسئولین امر از ماموریت‌های این ستاد خواهد بود

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی افزود: اعتقاد داریم برخورد سیاسی و امنیتی با این گونه بحران‌های اجتماعی در دراز مدت ریشه فجایع جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت و باعث از دست رفتن سرمایه‌های مادی و معنوی کشور خواهد شد.

وی اظهار داشت: به طور حتم در این مسیر به یاری همه رسانه و تشکل‌های انقلابی نیازمند خواهیم شد و از حضور فعال همه آنان استقبال خواهیم کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار