کد خبر:۶۸۲۳۴۲
اسدی خبر داد

ضرورت غربالگری کودکان مبتلا به اوتیسم در ۲ تا ۵ سالگی

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران بر ضرورت انجام غربالگری کودکان در سن ۲ تا ۵ سالگی برای شناسایی و درمان اختلال اوتیسم تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا اسدی معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران در مراسم افتتاح کافه اوتیسمی‌های شهر تهران که امروز (سه‌شنبه) برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کودکان و فرزندان مبتلا به اوتیسم در صورت انجام غربالگری در سنین طلایی ۲ تا ۵ سالگی، در آینده افرادی توانمند خواهند بود.

وی در ادامه تصریح کرد: والدین کودکان مبتلا به اوتیسم باید در غربالگری به هنگام کودکان خود اقدام کنند تا این کودکان در مبحث درمان دچار مشکل نشوند و اموری، چون گفتار درمانی و کاردرمانی خود را به موقع پیگیری کنند.

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: تاکنون ۴ هزار کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در استان تهران شناسایی شده‌اند و یک هزار نفر از این کودکان تحت پوشش بهزیستی استان قرار گرفته‌اند و از خدمات مراکز درمانی اوتیسم بهره‌مند می‌شوند.

اسدی یادآور شد: هزینه‌های درمانی کودکان مبتلا به اوتیسم ماهیانه در حدود یک و نیم تا ۲ میلیون تومان است که برای کودکان تحت پوشش بهزیستی استان تهران، بخشی از این هزینه‌ها توسط بهزیستی پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: در صدد هستیم تا با کمک و موافقت دولت هزینه‌های درمانی کودکان مبتلا به اوتیسم تحت پوشش بیمه قرار بگیرد.

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران اضافه کرد: راه اندازی کافه اوتیسم با عنوان «کافه دانتیسم» گام موثری برای حضور کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال اوتیسم در فعالیت‌های اجتماعی است و کودکان مبتلا به اوتیسم و سندرم داون حاضر در این کافه با گذراندن دوره‌های گفتار درمانی و کار درمانی توانمند شده‌اند.

اسدی تاکید کرد: در صدد هستیم تا شرایطی به وجود بیاوریم که کودکان مبتلا به اختلالاتی، چون اوتیسم و سندرم داون با سپری کردن دوره‌های گفتار درمانی و کار درمانی توانمندی لازم را کسب کرده و از انزوا و گوشه گیری آن‌ها و مشکلاتی که به تبع آن برایشان به وجود می‌آید، جلوگیری کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار