آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۳۳۴۷

پوتین در مراسم تحلیف: عصر کنونی عصر تغییرات آشفته در جهان است

مراسم تحلیف «ولادیمیر پوتین» بعنوان رئیس‌جمهور جدید روسیه در کاخ کرملین در حال برگزاری است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مراسم تحلیف «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در سالن «سنت اندرو» در کاخ کرملین در حال برگزاری است.

سومین مراسم تحلیف «ولادیمیر پوتین» در ۷ ماه مه ۲۰۱۲ برگزار شد و هم‌اکنون چهارمین مراسم تحلیف وی در حالی برگزار می‌شود که پوتین قرار است برای یک دوره ۶ ساله دیگر بعنوان رئیس‌جمهور روسیه فعالیت داشته باشد.

رئیس‌جمهور روسیه بعد از حضور در کرملین سوگند یاد کرد و سپس «والری زورکین» رئیس دادگاه قانون اساسی نماد‌های قدرت دولتی را به وی داد و ریاست‌جمهوری وی را اعلام کرد.
 
پوتین در مراسم تحلیف: عصر کنونی عصر تغییرات آشفته در جهان است

حاضران در مراسم تحلیف سرود ملی روسیه را سردادند و پوتین در این مراسم بعد از سوگند یاد کردن، گفت: «من معتقدم که آینده موفق و در آرامش روسیه، وظیفه و مفهوم زندگی من خواهد بود».

وی ادامه داد: «من معتقدم که وظیفه من است تا تمام تلاش خود را برای صلح و رفاه روسیه به کار گیرم. ما باید در حوزه‌هایی که همیشه قوی بودیم و همچنین در حوزه‌هایی که اقدامات کافی نداشتیم، توسعه داشته باشیم. تصمیماتی است که ما باید اتخاذ کنیم».

رئیس‌جمهور روسیه اطمینان داد که روسیه می‌تواند به پیشرفت‌هایی دست یابد، زیرا کل این کشور «یک تیم بزرگ است که می‌تواند هر مسئله و وظیفه‌ای را حل کند».

وی ادامه داد: ما به پیشرفت در تمامی جنبه‌ها نیاز داریم. من عمیقاً متقاعد شدم که چنین پیشرفتی تنها در یک جامعه آزاد که تمامی مسائل جدید را درک می‌کند و بی‌عدالتی را رد می‌کند».

پوتین، عصر کنونی را یک عصر آشفته توصیف کرد که در آن «راه پیش رو ساده نیست. راه پیش‌رو یک جستجوی دشوار بوده است. تاریخ تنها یک چیز را نمی‌بخشد: بی‌تفاوتی و بی‌ثباتی، آرامش و خشنودی از خود. به ویژه در این زمان مهم که عصر تغییرات آشفته در سراسر جهان است».

رئیس‌جمهور جدید روسیه اهداف اصلی دوره ۶ ساله جدید ریاست‌جمهوری خود را اینگونه توصیف کرد: «هدف ما، روسیه برای مردم است، (ایجاد) کشور فرصت‌ها برای خودآزمایی تمامی افراد. من عمیقاً متقاعد شده‌ام که ارتباط کاملاً مستقیمی بین وظایف ملی بزرگ و تقاضا‌های روزانه شهروندان وجود دارد، زیرا تنها از این طریق ما می‌توانیم شرایط لازم برای ایجاد و توسعه را فراهم آوریم».

ولادیمیر پوتین در حوزه همکاری روسیه با جامعه بین‌الملل گفت: «ما برای گفت‌وگو آماده‌ایم. ما به طور مشترک با شرکای خود، پروژه‌های یکپارچه را تقویت می‌کنیم و روابط تجاری، انساندوستانه، فرهنگی و علمی با شرکای خود برقرار می‌کنیم».

وی ادامه داد: «ما برای مساوات و همکاری سودمند دوجانبه با تمامی کشور‌ها به نفع صلح و ثبات در سیاره خود تلاش می‌کنیم».

بعد از مراسم سخنرانی، احترام نظامی در بزرگداشت رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه انجام گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار