آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۳۳۹۵
درخواست عریقات از نمایندگان همه کشور‌ها:

مراسم افتتاحیه سفارت آمریکا در قدس را تحریم کنید!

دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین از نمایندگان همه کشور‌ها خواست مراسم افتتاحیه سفارت آمریکا در قدس اشغالی را تحریم کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از النشره، صائب عریقات، دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین از همه نمایندگان کشور‌ها از جمله سفرای دیپلماتیک باتجربه، سازمان‌های جامعه مدنی و مقامات دینی خواست مراسم افتتاحیه سفارت آمریکا در قدس را تحریم کنند.

وی گفت، مشارکت در مراسم افتتاحیه به این تصمیم غیرقانونی و نامشروع، مشروعیت می‌بخشد و سکوت را در قبال سیاست‌های اشغال‌گران استعمارگر و ظلم آن‌ها تقویت می‌کند.

عریقات افزود، مشارکت هر کشوری در این مراسم، به منزله مشارکت در جنایت نقض حقوق ملت فلسطین درباره پایتخت سیاسی و سلب مالکیت سرزمینشان است.

وی ادامه داد، واشنگتن به خط مشی تشدید آشوب بین‌المللی و نادیده گرفتن قوانین بین‌المللی پافشاری کرده و به دنبال آن اقدام به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و انتقال سفارت خود به این شهر اشغالی کرد و تعهدات خود را براساس قوانین بین‌المللی در قبال روند صلح و قطعنامه ۴۷۸ شورای امنیت زیر پا گذاشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار