کد خبر:۶۸۳۷۳۹
عراقچی: ایران منطبق با حقوق حقه مردم ایران تصمیم میگیرد
معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: ایران به دقت مواضع طرفهای آمریکایی و اروپایی را تحت نظر داشته و تنها بر اساس مصالح کشور و منطبق با حقوق حقه مردم ایران تصمیم مقتضی را در واکنش به اقدامات آمریکا اتخاذ خواهد کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه این مطلب را امروز - سه شنبه - در نشست معاونین و مدیران سیاسی وزیران امور خارجه ایران و سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه در بروکسل مطرح کرد.
در پی تشدید سیاستهای دولت آمریکا علیه برجام، و در آستانه اعلام تصمیم رئیس جمهوری آن کشور درخصوص این توافق، نشست معاونین و مدیران سیاسی وزرای خارجه ایران و سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه به دعوت هلگا اشمید دبیر سرویس روابط خارجی اتحادیه اروپا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ در بروکسل برگزار شد.
در این نشست آخرین وضعیت برجام در سایه مواضع اخیر ایالات متحده بررسی شده و طرفهای اروپایی یک بار دیگر بر حمایت خود از برجام و آمادگی برای ادامه برجام بدون آمریکا تاکید کردند.
در آستانه اعلام تصمیم دولت آمریکا درباره برجام، اتحادیه اروپا و سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس در این جلسه رایزنی درباره توافق هستهای در بروکسل حمایت خود از اجرای کامل برجام را مورد تاکید قرار دادند.
بر اساس این گزارش، سخنگوی سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه در بیانیهای اعلام کرد: جلسه رایزنی اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی درباره توافق هستهای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت در بروکسل برگزار شد.
این بیانیه میافزاید: این جلسه به ریاست هلگا اشمید دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا و با شرکت نمایندگان سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس در سطح مدیران سیاسی و سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی (EU/E۳) از این فرصت استفاده کردند و حمایت خود را از ادامه اجرای کامل و موثر برام توسط همه طرفها مورد تاکید قرار دادند.
در حالی که ترامپ گفته سه شنبه شب (امشب به وقت تهران) تصمیم خود را درباره ماندن در برجام یا خروج از آن اعلام میکند، حدس و گمانها درباره تصمیم او افزایش یافته، اما اروپاییها مصمم هستند بتوانند توافق هستهای را با همکاری ایران و همچنین روسیه و چین حفظ کنند.
لازم به توضیح است در ادامه مشورتهای نزدیک جمهوری اسلامی ایران با طرفهای دیگر در برجام، روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه وارد تهران شده و با عراقچی به رایزنی خواهد پرداخت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰