آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۴۵۶۳

مشارکت بیش از 44 درصدی مردم عراق در انتخابات پارلمانی

کمیته عالی انتخابات عراق در نشست مطبوعاتی اعلام کرد که با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در پای صندوق‌های رای، مشارکت مردم عراق در چهارمین دوره انتخابات پارلمانی بیش از ۴۴ درصد است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کمیته عالی انتخابات عراق بامداد یکشنبه اعلام کرد که درصد مشارکت در چهارمین دوره انتخابات پارلمانی این کشور، بیش از ۴۴ درصد بوده است.

کمیته انتخابات عراق طی نشست خبری ساعاتی پس از پایان یافتن مهلت شرکت در انتخابات، اعلام کرد که تعداد کل واجدین شرایط رای‌دادن در داخل و خارج از عراق، حدود ۲۴ میلیون نفر بوده است.

بر این اساس، بیش از ۱۰ میلیون نفر در داخل و خارج از عراق در چهارمین دوره انتخابات پارلمانی رأی دادند که میزان مشارکت بیش از ۴۴ درصد محاسبه می‌شود.

به نوشته وبگاه شبکه «العربیه» کمیته انتخابات عراق اعلام کرد که این کشور از آخرین فناوری‌ها برای این انتخابات بهره برده و صبح فردا تمام برگه‌های رأی برای شمرده شدن از صندوق‌ها خارج می‌شود.

این کمیته با اشاره به برخی اختلاف نظر‌ها درباره انتخابات، تاکید کرد که شکایات رسمی را بررسی و اقدام مناسب انجام خواهد شد. آن‌ها همچنین تاکید کردند که تمام ادعا‌ها علیه نتایج انتخابات، نادرست و بی‌اساس است.

کمیته عالی انتخابات عراق اعلام کرد که برخی طرف‌ها هستند که تلاش می‌کنند با برهم زدن اوضاع، افکار عمومی را درباره برگزاری این انتخابات مخدوش کنند.

انتخابات پارلمانی عراق از صبح امروز شنبه در سراسر این کشور آغاز شد و روند أخذ رأی تقریبا در عموم استان‌ها در آرامش برگزار شد.

عراقی‌ها در ۱۸ استان که ۳.۵ میلیون آن، رأی‌اولی بودند می‌توانستند در انتخابات شرکت کنند.

انتخابات ۲۰۱۸، چهارمین انتخابات پارلمانی بعد از سقوط رژیم بعث در عراق است که نتیجه آن انتخاب ۳۲۸ نماینده خواهد بود.

هفت هزار نامزد در قالب ائتلاف‌های متعددی از جمله ائتلاف «النصر»، «الفتح»، «دولة القانون»، «القرار العراقی» و «سائرون» با هم رقابت کردند

مشارکت عراقی‌ها در دوره‌های قبلی انتخابات این کشور به ترتیب زیر است:

سال ۲۰۱۴: ۶۲ درصد

سال ۲۰۱۰: ۶۲.۴ درصد

سال ۲۰۰۶: ۷۰ درصد

سال ۲۰۰۵: ۷۹.۶ درصد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار