رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با تأکید بر اینکه اساس مذاکره با اروپاییها بر بیاعتمادی خواهد بود، گفت: امیدواریم آنها خروج آمریکا از برجام را جبران کنند در غیر این صورت به شرایطی به مراتب بالاتر از سطح پیش از برجام باز میگردیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خانه ملت، علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با اشاره به جلسه مشترک با کمیسیون امنیت ملی مجلس که عصر امروز (سهشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: جزئیات امکاناتی که سازمان انرژی اتمی در اختیار داشته و آمادگی دارد همانطور که مسئولان ارشد نظام تصمیم بگیرند اقدام شود، به صورت کامل و تبیین شده برای کمیسیون امنیت ملی تشریح شد.
وی افزود: این آمادگی واقعی و حقیقی خواهد بود که البته امیدواریم هیچگاه به این وضعیت نرسیم و امیدواریم مسائل به گونهای پیش برود که شرایط برگشتپذیری در امر فنی ضرورتی نداشته باشد، اما آمادگی آن را داریم.
صالحی در ادامه با بیان اینکه مذاکرات را بر اساس اعتماد پیش نمیبریم و اینگونه نیست که با خوشبینی مذاکره کنیم، تصریح کرد: اساس بر بیاعتمادی خواهد بود، چنانچه مقام معظم رهبری تأکید داشتند تضمینهای لازم گرفته شود از این رو توانمندی برای برگشتپذیری وجود دارد که البته نه به حالت پیش از برجام بلکه به شرایطی خیلی بالاتر از پیش از برجام خواهد بود.
رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در پایان با بیان اینکه امیدواریم اروپاییها خروج آمریکا از برجام را جبران کرده و به تعهدات خود عمل کنند، خاطرنشان کرد: اگر تضمینها داده شود و این اتفاق بیفتد ضرورتی بر برگشتپذیری نداریم در غیر این صورت این آمادگی را داریم که به شرایطی به مراتب بالاتر از پیش از برجام بازگردیم.
ی صالحی قبلا هم در مذاکره با امریکا همین رو میگفتید اما آیا کسی که اعتماد به طرف مقابلش(امریکا و اروپا) ندارد ، قبل از اجرای تعهدات طرف مقابلش تعهداتش را اجرایی میکند !؟ پس اعتماد کردید/ ثانیا اگر میفرمایید که در مذاکره با اروپا اصل بر بی اعتمادی است پس چرا خانم موگرینی گفتند که از ی روحانی تضمین گرفتم که درصورت تحریم از برجام خارج نشود؛ اینکه ما تحریم بشیم و باز به اروپا تضمین بدهیم معنایش اعتماد کردن نیست؟؟ / رهبری فرمودند(مضمونا) :که ار اعتماد به امریکا سود نبردیم و تاکید کردند که نگاه ما باید به توان داخلی باشد
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.