کد خبر:۶۸۸۲۳۹
«جین بیک‌اف»:

ارتش قرقیزستان از قدرت کافی برخوردار است

رئیس جمهور قرقیزستان گفت: در حال حاضر ارتش این کشور از قدرت کافی برخوردار است و به تمام نیازهای امنیتی پاسخ می‌دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،«سورانبای جین بیک اف» رئیس جمهور قرقیزستان امروز به مناسبت روز نیروهای مسلح این کشور به نیروهای نظامی این کشور تبریک گفت.

وی گفت: در حال حاضر ارتش قرقیزستان از قدرت کافی برخوردار است و تمام نیازهای کشور را از نظر امنیتی پاسخ می‌دهد.

جین بیک اف با اشاره به‌ این‌که ارتش قرقیزستان در طی 25 سال اخیر سختی‌های زیادی را پشت سر گذاشت، اظهار داشت: امروز ارتش این کشور به موفقیت‌های قابل محسوسی دست یافته است.

وی ادامه داد:  در حال حاضر اعتبار نیروهای مسلح بیشتر شده، تعداد جوانان علاقمند به انجام خدمت وظیفه افزایش یافته و احترام به سربازان و افسران بالا رفته است.

جین بیک اف اظهار داشت: در کنار آمادگی خوب بدنی، تأمین مالی و فنی ارتش، باید برای نظامیان شرایط خوب زندگی ایجاد کرد. دولت در این حوزه سیاست فعالی را پیش می‌برد و سالانه شرایط اجتماعی و زندگی نظامیان رو به بهبودی است.

رئیس جمهور تأکید داشت: ما باید برای دفاع از تمامیت ارضی قرقیزستان همیشه آماده  باشیم، اطمینان دارم که ارتش با افتخار تمام وظایف خود را اجرا خواهد کرد.

امروز در چارچوب بزرگداشت روز نیروهای مسلح قرقیزستان به 54 خانواده نظامیان قرقیز آپارتمان‌های جدید تحویل داده شد. قبل از این 2 هزار 841 خانواده نظامیان آپارتمان‌های خود را تحویل گرفته بودند.

نیروهای مسلح قرقیزستان در تاریخ 29 می سال 1992 و پس از استقلال این کشور تاسیس شد.

نیروهای مسلح قرقیزستان تحت حمایت نیروهای نظامی روسیه قرار دارند و در این زمینه از پشتیبانی خوب فنی و تجهیزاتی برخودار هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار