مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر گفت: زنان فاقد درآمد و خانواده زندانیان در صورت انجام کار تولیدی یا مشاغل خانگی، خانوادههای بدون سرپرست و خانوادههایی که سرپرست آنها سرباز است میتوانند بیمه شوند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا واعظ مهدوی گفت: در تعریف سطوح حمایتی افراد فاقد توان کاری، زنان فاقد درآمد و خانواده زندانیان در صورت انجام کار تولیدی یا مشاغل خانگی، تحتپوشش صندوق بیمه اجتماعی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: خانوادههای بدون سرپرست و خانوادههایی که سرپرست آنها سرباز است نیز میتوانند تحت پوشش این بیمه باشند.
واعظ مهدوی افزود: برای تحقق برنامه بیمه کردن ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار در کشور با هزینه ۱۷ میلیارد ریال، امسال به ازای هر خانوار روستایی، یک نفر بیمه میشود.
وی اظهار کرد: برای تأمین اجتماعی و مبارزه با فقر برنامههایی به دولت ارایه شده که از یکی از آنها، تحقق بیمه شدن قشر بازمانده از بیمه است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر با اشاره به سطوح حمایتی گفت: در سطح اول حمایتی افرادی نظیر معلولان، معتادان، زنان بی سرپرست یا بد سرپرست، مهجوران، کودکان یتیم و سالمندان تعریف شده و پس از آن، بیمههای پایه قرار دارند که برای نیروی کار و افراد شاغل است. سطح سوم مربوط به افرادی است که میخواهند از خدماتی بالاتر از سطح حداقل رفاه بهرهمند شوند و در سطح چهارم نیز خدمت شامل بازنشستگی، از کارافتادگی، فوت و درمان ارائه میشود.
واعظ مهدوی با اشاره به افزایش ضریب پوشش فوت روستاییان و عشایر گفت: در این بیمه به دنبال پوشش این جامعه هدف در مقابل حوادث غیر مترقبه و فقر نیز هستیم.
وی تصریح کرد: میخواهیم همزمان با جذب جامعه هدف، صنوف تولیدی در روستاها را شکل دهیم تا جامعه به سمت نظام بیمهای برود و افراد از لایههای بیمهای مختلف استفاده کنند.