آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۲۵۳

شلیک یک فروند موشک بالستیک دیگر یمن به جنوب عربستان

نیروهای موشکی یمن یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» به سمت شهرک صنعتی در جازان واقع در جنوب عربستان شلیک کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله یکشنبه شب یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» را به سمت شهرک صنعتی منطقه جازان واقع در جنوب عربستان شلیک کردند.

یگان موشکی ارتش یمن دیشب(شنبه شب) نیز یک فروند موشک بالستیک از نوع قاهرM2 را به سوی تجمع نیروهای ائتلاف سعودی و شبه‌نظامیان وابسته به آن در ساحل غربی شلیک کرد.

نیروهای موشکی ارتش یمن و انصارالله بامداد روز چهارم خردادماه سال جاری نیز یک فروند موشک بالستیک «بدر1» را به سمت پادگان «مستحدث» واقع در نجران شلیک کردند.

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله در تاریخ ۲۱ می نیز با شلیک موشک بالستیک «بدر۱»، فرودگاه جازان را هدف قرار دادند.

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله از ماه مارس گذشته تاکنون، بیش از 40 فروند موشک بالستیک از نوع بدر1 را به سمت 24 هدف سعودی شلیک کردند.

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن اخیرا اعلام کرد که «تلاش خواهیم کرد همانگونه که شهید صالح الصماد رئیس شورای عالی سیاسی یمن که ماه گذشته ترور شد، وعده داده، امسال را سال موشک‌های بالستیک قرار دهیم.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار