آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۴۰۲
قاسمی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

تلسکوپی که ترامپ با آن منطقه را رصد می‌کرده دچار خطا و اشتباه شده!/ رئیس جمهور آمریکا دچار خودشیفتگی است

سخنگوی وزارت خارجه پیرامون ادعای ترامپ مبنی بر کاهش تحرکات منطقه‌ای ایران گفت: مواضع جمهوری اسلامی در منطقه ثابت بوده و تغییری نکرده شاید تلسکوپی که ترامپ با آن منطقه ما را رصد می‌کند دچار خطا و اشتباه شده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص ادعای ترامپ مبنی براینکه از زمان خروج کشورش از برجام تحرکات جمهوری اسلامی در منطقه کاهش یافته گفت: ترامپ حرف‌های عجیب زیاد می‌زند و معمولا با این قبیل حرف‌ها سوژه کاریکاتور‌ها می‌شود.
وی افزود: نمی‌دانم ترجمه واژه تحرک چیست و مفهوم سخنان او را نمی‌فهمم، اما می‌دانم آقای ترامپ به تعبیر خیلی‌ها دچار خودشیفتگی است و مسائلی را مطرح می‌کند که هیچ گاه توسط سیاستمداران برجسته مطرح نمی‌شود و همواره به دنبال فرافکنی است.
قاسمی با بیان اینکه مواضع جمهوری اسلامی در منطقه تغییر نکرده است گفت: موضع ما کاملا چه در حوزه مسائل منطقه و چه در حوزه غرب آسیا و چه در سایر حوزه‌ها کامل شفاف و روشن است و تصور می‌کنم مسئله قابل تغییری در این حوزه‌ها نداریم.
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه افزود: احتمالا ترامپ از اتاقی به اتاق دیگر منتقل شده و یا تلسکوپی که با آن منطقه را رصد می‌کرده دچار خطا و اشتباه شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Germany
۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۰
وقتی که حتی وزیر خارجه کره شمالی هم بهتر از آقای ظریف برای ایران کار می کند:
وزیر خارجه کره شمالی درباره پیشنهاد نتانیاهو در توییترش نوشت: نتانیاهو چطور می خواهد برای مردم ایران آب تامین کند،درحالیکه حاضر نیست به مردم غزه آب بدهد و آن آنها را می کشد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار