آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۱۳۹۶

سخنگوی طالبان: قصد نداریم آتش‌بس را تمدید کنیم

علیرغم تمدید یکجانبه آتش‌بس از سوی دولت افغانستان سخنگوی طالبان اعلام کرد که این گروه قصد تمدید آتش‌بس را ندارند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از بی بی سی، با وجود اعلام تمدید یک طرفه آتش بس از سوی دولت افغانستان، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان گفت که این گروه قصد تمدید آتش‌بس را ندارد.

وی افزود: افغانستان همچنان تحت اشغال است؛ آتش بس اعلام شده به ۳ روز عید محدود می‌شود و ما قصد نداریم که آن را تمدید کنیم.

اشاره سخنگوی طالبان به حضور نیرو‌های آمریکایی در افغانستان از ۱۸ سال پیش است؛ حضوری که باعث شده است آمریکا لحظه به لحظه درباره امنیت و صلح افغانستان توجه نشان دهد.

لازم به ذکراست که پیشتر دولت افغانستان از تاریخ ۲۷ رمضان تا پنجم عید سعید فطر و طالبان از اول تا سوم عید فطر را آتش بس اعلام کرده بودند. اما «محمداشرف غنی» رئیس جمهوری این کشور، روز شنبه (۲۶ خرداد) در پیام ویدیوئی تمدید آتش‌بس سراسری با طالبان را اعلام کرد و گفت که جزئیات آن بعدا منتشر می‌شود.

غنی گفت که آماده است با طالبان مذاکرات همه جانبه‌ای را انجام دهد و حاضر است درباره همه مسائل مورد نظر از جمله حضور نیرو‌های خارجی در خاک افغانستان مذاکره کند.

وی همچنین به نیرو‌های امنیتی افغانستان دستور داد تا در مقابل هر نوع حمله و تعرض، برای تأمین امنیت مردم و دفاع از وطن، آمادگی قاطع و همه جانبه را داشته باشند.

به گفته وی در جریان آتش‌بس، شبه نظامیان طالبان مجاز هستند که کمک‌های پزشکی و انسان دوستانه دریافت کنند و زندانیان طالبان هم اجازه ملاقات با اعضای خانواده خود را خواهند داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار