قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: در گذشته هیچ رصدی در خصوص سهم اشتغال دانشجویان نداشتیم؛ اما طی ۲ سال اخیر سهم فارغ التحصیلان این دانشگاه که وارد عرصه کار شدند، حدود ۳۰ درصد بوده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسلم حدیدی، قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعالیتهای علمی جهاد دانشگاهی طی سال گذشته سخن گفت و اظهار داشت: این فعالیتها حول محور اشتغال و آشنایی دانشجویان با این مقوله بود.
حدیدی بیان داشت: سال گذشته توانستیم فعالیتهایی از قبیل: برگزاری ۲۴ کارگاه آموزشی، ۴ کارگاه بین المللی، کنفرانس بین المللی فناوری انرژی سبز، ۷ رویداد کارآفرینی با هدف ایده پردازی دانشجویان برای ایجاد اشتغال، بازدیدهای علمی و... برگزار کنیم و سعی ما بر این است که امسال نیز همان برنامهها را با گستره بیشتر اجرا کنیم.
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه امروز مدل بومی توانمند سازی دانشجویان مغفول مانده، گفت: ما ۵۲ مدل را در کشورهای مختلف بررسی کردیم که در نهایت مدلهای ۱۴ کشور را انتخاب و بر اساس آن یک مدل برای توانمند سازی در استان انتخاب کردیم.
وی افزود: متاسفانه در گذشته دانشجویان در پژوهشهای خود یک کار روتینی را دنبال میکردند، اما برای ساماندهی یک شبکه برنامهای راه اندازی کردیم که دانشجویان در فضای کارگروهی یک شرکت را راه اندازی کنند و در این بین مقاله هم خیلی برای ما اهمیت ندارد بلکه مهم همان کار گروهی است.
حدیدی از راه اندازی یک شبکه در حال حاضر در استان خبر داد و افزود: در صدد هستیم که بتوانیم در حوزه آموزش عالی اتفاقات جدیدی رخ دهد و بتوانیم رویداد کارآفرینی را به صورت تعریف شده به دانشجویان معرفی کنیم.
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این راستا تفاهم نامه همکاری بین مجموعه پارک علم و فناوری و موسسه آموزش عالی منعقد گردیده تا شعار" تولید دانش و تبدیل آن به فناوری تجاری سازی" را محقق کنیم.
وی تصریح کرد: طی سال گذشته ۵ کد رشته کارشناسی و ۲ کد رشته ارشد به تعداد کدرشتهها اضافه شد و در حال حاضر حدود ۴۱ کد رشته از مقطع کاردانی تا کارشناسی ارشد داریم.
حدیدی با اشاره به آمار بالای بیکاری استان کرمانشاه، بیان داشت: در گذشته هیچ رصدی در خصوص سهم اشتغال دانشجویان نداشتیم، اما طی ۲ سال اخیر سهم فارغ التحصیلان این دانشگاه که وارد عرصه کار شدند حدود ۳۰ درصد بوده است.
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه افزود: استان کرمانشاه میتواند کانون توجه گردشگران باشد لذا دانشجویانی که فارغ التحصیل این رشته هستند میتوانند با اجرای برنامههای شاد همچون جشن انارانه سبب ارتقاء جذب گردشگری در استان باشند.
وی ابراز داشت: جهاد دانشگاهی استان نیز میتواند در زمینه ترغیب دانشجویان به ایده پردازی، مراسماتی این چنین در دانشگاه صنعتی برگزار کند؛ چرا که از طریق همین ایده هاست که بازار کار آینده ساخته میشود.