کد خبر:۶۹۳۹۵۹
به روش سیستم هوشمند گلخانه‌ای؛

گلخانه تولید پایه‌های روز پیوندی در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد

گلخانه تولید پایه‌های رز پیوندی به روش استنتینگ و سیستم هوشمند گلخانه‌ای با حضور سرپرست دانشگاه شهرکرد، رئیس پارک علم و فنآوری چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزای دانشجو، گلخانه تولید پایه‌های رز پیوندی به روش استنتینگ و سیستم هوشمند گلخانه‌ای با حضور سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد، اسماعیل پیر علی، رییس پارک علم و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری و شجاع قربانی معاون اداری- مالی دانشگاه در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.
 
سعید کریمی، سرپرست دانشگاه شهرکرد در حاشیه افتتاح این گلخانه گفت: با توجه به تلاش دانشگاه شهرکرد در راستای تبدیل به دانشگاه نسل سوم و کارآفرین و با توجه به سیاست‌های وزارت علوم جهت کارآفرین شدن دانشگاه و اشتغال‌زایی دانشجویان فارغ‌التحصیل، مسئولین قبلی دانشگاه  با دادن مجوز و در اختیار قرار دادن زمین و امکانات لازم به اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد و حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش داشتند شرایط برای کارآفرینی مهیا شود و ما امروز شاهد افتتاح این پروژه کارآفرین هستیم.
 
کریمی مطرح کرد: در این پروژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه شهرکرد، مشغول به کار هستند و کار‌های انجام شده در این پروژه از لحاظ شیوه‌های صرفه جویی در مصرف آب و مدیریت کاملاً هوشمند توسط اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد، طراحی و اجراشد.
 
وی افزود: اعضای هیات علمی دانشگاه با کمک دیگر پژوهشگران می‌توانند طرح‌های تحقیقاتی را به راحتی به انجام برسانند.
 
کریمی در ادامه افزود: دانشجویان می‌توانند ایده‌های اولیه خود را از طریق انجمن‌های علمی تقویت کنند  و سپس از طریق شرکت‌های دانش بنیان  این ایده‌ها محقق شده و موجب اشتغال، تولید و تجاری‌سازی محصول شود و از این طریق یکی از دغدغه‌های اصلی استان در راستای اشتغال و کارآفرینی جوانان حل و نگرانی  خانواده‌ها کمتر می‌شود.

شایان ذکر است، تولید پایه گل رز به روش استنتینگ با نور لامپ‌های ال-ای-دی برای اولین بار انجام می‌شود و با توجه به اینکه تقریبا تمام رز استنتینگ از خارج و با قیمت بالا وارد کشور می‌شود، اجرای این طرح و تولید این محصول در شرایط گلخانه کنترل شده و با استفاده از طول موج‌های خاص لامپ‌های ال ­ای ­دی علاوه بر ایجاد اشتغال می‌تواند واردات این محصول را متوقف کند. تلفات کمتر، زمان تولید کوتاه تر، کاهش انواع آفات و بیماریها، صرفه جویی در مصرف آب و توجه به کیفیت و سلامت محصول از مهمترین مزیت‌های رقابتی این محصول با انواع خارجی آن است.

گفتنی است، این گلخانه با همکاری دانشگاه شهرکرد، پارک علم و فنآوری استان و یک شرکت  خصوصی، توسط اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد، بر اساس جدیدترین تکنولوژی ساخته و افتتاح شد. این گلخانه ۹۰۰ متر مربعی، ماهانه  توانایی تولید ۳۰ هزار نهال گل رز را دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار