آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۶۳۹۰

سفیر آمریکا: از انتقال صد‌ها میلیون یورو از بانک آلمانی به ایران بسیار نگرانیم

سفیر آمریکا در آلمان در گفتگو با یکی از روزنامه‌های این کشور گفت که واشنگتن در بالاترین سطح از برلین می‌خواهد تا مانع از انتقال پول به ایران شود.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان از دولت این کشور خواست تا از انتقال مبلغ ۳۰۰ میلیون یورو به ایران جلوگیری کند.

این مقام آمریکایی که از زمان آغاز ماموریت در آلمان همواره خبرساز بوده و دولت آلمان از مداخله وی در مسایل مختلف انتقاد کرده است در مورد انتقال مبلغ یاد شده به ایران به روزنامه آلمانی «بیلد» گفت: «ما در بالاترین سطح از دولت آلمان می‌خواهیم که ضمن مداخله در این زمینه، چنین اقدامی را متوقف کند. ما از گزارش‌هایی در زمینه اینکه رژیم ایران تلاش می‌کند تا صد‌ها میلیون یورو را از بانک آلمانی به ایران منتقل کند، بسیار نگرانیم.»

روزنامه بیلد آلمان دیروز (دوشنبه) اعلام کرد که دولت آلمان در حال بررسی درخواست ایران برای بازگرداندن ۳۰۰ میلیون یورو پول نقد از این کشور به تهران است.

در این گزارش ادعا شده است که تهران نگران آن است که با شروع تحریم‌های آمریکا، با مشکل کمبود پول نقد مواجه شود. این حجم پول نقد قرار است از بانک «ایران ـ. اروپا» برداشت شود.

در بخش دیگری از گزارش بیلد آمده است که ایران به سازمان نظارت بر فعالیت‌های مالی آلمان اعلام کرده که این کشور به پول نقد موجود در حساب خود برای تأمین ارز سفر‌های خارجی شهروندان ایرانی نیاز دارد چرا که ایرانی‌ها نمی‌توانند از کارت‌های اعتباری خود در خارج از کشور استفاده کنند.

پایگاه آمریکایی «واشنگتن فری‌بیکن» هم به نقل از دیپلمات‌های آمریکایی و مقامات کنگره این کشور نوشت که مقامات ارشد دولت آمریکا به دنبال توقف روند انتقال بیش از ۳۵۰ میلیون دلار از وجوه متعلق به ایران از برلین به تهران هستند و تلاش می‌کنند جلوی صدور مجوز این انتقال توسط دولت آلمان را بگیرند.

روابط آلمان و آمریکا در ماه‌های اخیر بر سر خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران (برجام) و تلاش این کشور برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران در مقابل تمایل برلین برای ادامه تعلیق تحریم‌ها و باقی ماندن در برجام دچار تنش شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار