انسان همواره در پی رزق بیشتر است و برهمین اساس آیات و روایات فراوانی در این زمینه وجود دارد که باعث افزایش رزق و روزی میشود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کسب روزی حلال و رزق سرشار از جمله اعمالی است که پروردگار الهی به هرکسی به اندازه توان و به اصطلاح جنبه هر فرد عطا میکند. انسان همواره در پی رزق بیشتر و رسیدن به حد نهایی است و برای رسیدن به آن تلاشهای بسیاری را انجام میدهد. برهمین اساس آیات و روایات فراوانی در این زمینه وجود دارد که باعث افزایش رزق و روزی میشود.
راههای افزایش رزق و روزی
ابتداییترین کار در افزایش رزق و روزی اهمیت دادن به خواندن نماز اول وقت و راضی بودن پدر و مادر از انسان و دعای آنان است. البته در این بین صدقه دادن یکی از بهترین مسیرهای افزایش روزی است. همچنین در ادامه میتوانید دیگر راههای افزایش رزق را بخوانید.
* دعا کردن پشت سر برادران دینی
* گناه نکردن و توبه از گناهان گذشته
* خوش اخلاقی و نیت خیر و خوب داشتن
* دادن حقوق مردم، مثل ارث
* دادن حق خدا، مثل خمس و زکات
* قناعت کردن و میانه روی در زندگی
* نیکی کردن به اهل خانه
* مهمانی کردن و غذا دادن
راههای افزایش رزق و روزی * همیشه با وضو بودن
* ازدواج کردن
* نماز شب خواندن
* شکر نعمتهای الهی را به جا آوردن
* خواندن سوره واقعه بعد از نماز عشا
* گفتن تسبیحات حضرت زهرا "س" پس از نماز
* روشن کردن چراغ پیش از غروب آفتاب
* رفتن به زیارت امام حسین (ع)
* کمک مالی به برادران دینی و شیعیان علی بن ابی طالب "ع" چه به صورت قرض الحسنه و چه به صورت بلاعوض که بسیار سفارش شده است.
* صله رحم و دیدار با خویشاوندان
* زیاد گفتن ذکر ِ. لا حول و لا قوۀ الا بالله
* توسل به امام جواد (ع)
راههای افزایش رزق و روزی * پس از اذان صبح و نماز صبح مشغول دعا شدن (امام محمد باقر (ع): بر شما باد دعا در سحر تا طلوع خورشید که در این ساعات درهای آسمان باز است و رزق و روزی تقسیم میشود و حاجات عظیم داده میشود).
اگر این طوری که شما میگی بود که انسان ازصبح تا غروب با خواندن نماز ثروتش زیاد میشود بود پس علما وافرادی که مومن هستند الان باید ثروتمندترین افراد باشند صرف نمازودعا انسان را ثروتمند نمیکند بلکه کاروکوشش وداشتن کار وشغل است که انسان را ثروتمند وموفق میکند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.