کد خبر:۶۹۶۵۸۰
ملک زاده:

صندوق‌های پژوهش و فناوری را افزایش می‌دهیم/ ضرورت توجه به شرکت‌های دانش بنیان در حوزه فناوری

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید با تشکیل شرکت‌های دانش بنیان بخش فناوری را فعال کنیم، گفت: تلاش داریم تعداد صندوق‌های پژوهش و فناوری را افزایش دهیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در برنامه گردهمایی مدیران فناوری و روسای مراکز رشد فناوری سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: برای تجاری سازی محصولات و تحقیقات خود رسالت مهمی را داریم ما توانسته ایم در بخش تحقیق و تولید دانش به جایگاهی که در اسناد بالادستی تعیین شده است، برسیم.

وی ادامه داد: بیشترین کیفیت را توانسته ایم به مقالات مان بدهیم و همچنین توانسته ایم بیشترین تعداد مقالات را در پایگاه‌های بین المللی اسکوپوس و ISI تولید کنیم.

ملک زاده با بیان اینکه باید در شاخص‌های تعیین شده دیگری همچون فناوری باید به جایگاه مطلوب برسیم، ادامه داد: خوشبختانه رتبه بین المللی ما برای حوزه فناوری در سال‌های اخیر بهتر شده است چرا که توانسته ایم محصولات بیوتکنولوژی را تولید و صادر کنیم این امر نشان از پتانسیل مناسب در کشور دارد که در گذشته آن طور که باید آن را جدی نگرفته ایم.

به گفته وی ما می‌توانیم تمامی نیاز‌های موجود در کشور را با بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها در توسعه فناوری برطرف کنیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بیان کرد: خوشبختانه رشد کشور در زمینه تولید دارو مناسب بوده، اما ما باید همچنان رشدی که در این زمینه در دنیا وجود دارد را پیگیر باشیم و ببینیم که چه فناوری‌های جدیدی برای صنعت دارو در دنیا مطرح شده است.

ملک زاده عنوان کرد: ۸۳ درصد از علل مرگ و میر بیماری‌های مزمن غیرواگیر مثل بیماری‌های قلبی و عروقی است که باعث پیدایش مرگ‌های زودرس در ایران شده است. در این راستا ما به فناوری و محصولاتی نیاز داریم که بتواند موثر واقع شود و از این موضوع جلوگیری کند.

وی ادامه داد: امیدواریم که شرکت‌های دانش بنیان با بهره گیری از فناوری سلامت بتوانند در این راستا ما را همیاری کنند و در برطرف کردن نیاز‌های کشور گام بردارند. ما نیز تلاش داریم که موانع موجود برای فعالیت‌های نوآوری و فناوری موجود در کشور را مرتفع سازیم.

وی با بیان اینکه باید محصولات بخش سلامت بهترین کیفیت را داشته باشند تا بتوانند از نمونه‌های خارجی خود پیش بگیرند، گفت: در حال حاضر حدود ۸ صندوق پژوهش و فناوری فعالیت می‌کنند از این رو ما برنامه داریم که تعداد آن‌ها را بیشتر و در تمام صندوق‌ها بخش VC را فعال کنیم تا این گونه تمام صندوق‌ها بتوانند از طریق VC (اعطای تسهیلات به صورت مشارکتی) اعتبار دریافت کنند.

ملک زاده عنوان کرد: متاسفانه بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان برای ثبت خود باید مراحل طولانی را طی کنند گذراندن این مراحل مربوط به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و بسیاری در تعامل بودیم که مجوز این کار را به وزارت بهداشت واگذار کنند تا این گونه برای ثبت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت وزارت بهداشت مجوز صادر کند طی جلسه آخر با معاونت علمی و دفتر توسعه فناوری سلامت قرار شد هر زمان که شرکت دانش بنیان حوزه سلامت موفق به دریافت مجوز از معاونت علمی نشد موضوع ثبت این شرکت در جلسه‌ای با وطن پور، مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت مجددا بررسی شود.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم با تشکیل شرکت‌های دانش بنیان بخش فناوری را بیش از پیش فعال کنیم کمک بسیار بزرگی به اشتغال فارغ التحصیلان کشور کردیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اساس فناوری را با مشارکت بخش خصوصی دانست و گفت: طبق تعریف شرکت‌های دانش بنیان باید ۵۱ درصد سهام شان برای بخش خصوصی باشد لذا از تمامی شرکت‌ها درخواست داریم که با بخش‌های خصوصی در تعامل باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار