رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: ۶ صندوق پژوهش و نوآوری ما برای حمایت از طرحهای فناورانه حدود ۳۳ میلیارد تومان بودجه دارند.
حسین رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: در ۶۲ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور بالغ بر ۸۴ مرکز رشد داریم که بعضی از آنها در حوزههای مختلف فعالیتهای تخصصی انجام میدهند.
وی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان میتوانند از فرصت مراکز رشد دانشگاهها استفاده کنند، ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان با استقرار در مراکز رشد دانشگاهها میتوانند ضمن پرداخت هزینههای پایین از خدمات آزمایشگاهی آنها بهره بگیرند و طی ۳ تا ۵ سال با سنجش بازار محصولات خود را تولید کنند.
وطنپور بیان کرد: تاکنون شرکتهای دانش بنیان نزدیک به ۴۰۰۰ محصول تولید کردهاند که از این میان بالغ بر ۲۸۰۰ محصول در بازار تجاری شدهاند و مابقی نتوانستند بازار فعالی را داشته باشند.
وی اظهار داشت: ۵۲ شرکت دانشبنیان بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ محصول خود را به کشورهای همسایه و حتی اروپایی صادر کردهاند.
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درباره حمایت مالی از شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد: با دو صندوق پژوهش و نوآوری که به تازگی راهاندازی شده است مجموعا ۶ صندوق پژوهش و نوآوری با مشارکت دانشگاهها فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: بودجه صندوقهای پژوهش و نوآوری برای حمایت از طرحهای فناوری حدود ۳۳ میلیارد تومان است علاوه بر این کمیته فناوری و نوآوری در موسسه نیماد هم حمایتهایی را از طرحهای فناوری انجام میدهد.