آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۷۱۲۹
عضو ارشد ائتلاف فتح:

بیگانگان در فکر بهره‌برداری سوء از تجمعات مسالمت‌آمیز در عراق هستند

عضو ارشد ائتلاف «فتح» عراق درباره تحرکات طرف‌های بیگانه در این کشور در سایه تداوم اعتراضات مردمی هشدار داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سومریه نیوز، «فالح الخزعلی» از اعضای ارشد ائتلاف فتح عراق نسبت به سوء استفاده «طرف‌های بیگانه» از تظاهرات اخیر در این کشور برای ایجاد تنش در عراق هشدار داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: طرف‌های بیگانه از سال ۲۰۰۳ که تغییرات دموکراتیک در کشور ایجاد شد، برای بهره برداری سوء از تجمعات مسالمت آمیز جهت ایجاد ناآرامی در عراق هستند.

این عضو ارشد فتح افزود: تظاهرات مردم در واقع بیانگر رنج‌هایی است که با آن‌ها مواجه هستند.

الخزعلی ادامه داد: تظاهرات‌ها نباید از مسیر مسالمت آمیز بودن خارج شوند. باید آشوبگران را از صفوف تظاهرات کنندگان خارج کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار