آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۲۳۰

اجیر کردن بازیگر در لندن برای شرکت در تظاهرات علیه امیر قطر

یک شرکت استخدام بازیگر، از گروهی از بازیگران دعوت کرده تا به عنوان سیاهی لشکر در تظاهراتی در اعتراض به حضور امیر قطر در لندن مشارکت داشته باشند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از ایندیپندنت، گروهی از بازیگران بریتانیایی دعوت شده اند تا در مدت زمان حضور «تمیم بن حمد» امیر قطر در تظاهراتی در لندن در اعتراض به حضور او شرکت کنند.

بر اساس این خبر یک مرکز استخدام بازیگر به نام «اکسترا پیپل» در یک تبلیغات کاری به شماری از بازیگران ایمیل زده و از آن‌ها خواسته برای در یک تظاهرات علیه امیر قطر مشارکت داشته باشند.

این روزنامه گزارش داده است که دستمزد تعیین شده برای هر نفر ۲۰ پوند بوده و از آن‌ها خواسته شده تا ساعت ۱۲:۳۰ به وقت لندن در این اعتراض به عنوان سیاهی لشکر شرکت کنند.

هنوز مشخص نیست که چه جریانی این بازیگران را برای شرکت در اعتراض به حضور امیر قطر در لندن استخدام کرده است، اما به نظر می‌رسد با توجه به روابط تیره و تار کشور‌های عربی این اقدام هم بخشی از جنگ رسانه‌ای و پروپاگاندای عربستان و امارات علیه قطر باشد.

امیر قطر از روز یکشنبه گذشته سفر خود به بریتانیا را آغاز کرده است و امروز سه شنبه با ترزا مِی نخست وزیر این کشور دیدار خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار