آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۸۶۲
غیاثوند در گفتگو با دانشجو:

دستگاه پرینت سه بعدی در حوزه مهندسی بافت پزشکی کاربرد دارد / خدمات پس از فروش این دستگاه در کشور‌های دیگر

مدیر آزمایشگاه تخصصی پرینت سه بعدی کشت سلول گفت: دستگاه پرینت سه بعدی در حوزه مهندسی بافت در پزشکی کاربرد دارد و بافت مصنوعی تولید می‌کند که این بافت مصنوعی متشکل از دو قسمت اصلی داربست سلولی است.

محمد حسام غیاثوند مدیر آزمایشگاه تخصصی پرینت سه بعدی کشت سلول در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص دستگاه  پرینت سه بعدی و شرایط استفاده آن گفت: دستگاه پرینت سه بعدی در حوزه مهندسی بافت در پزشکی کاربرد دارد و بافت مصنوعی تولید می‌کند که این بافت مصنوعی متشکل از دو قسمت اصلی داربست سلولی است که از بدن موجود زنده استخراج می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد : این سلول برای پرینت شدن نیاز به داربستی دارد، زیرا سلول به تنهایی توان شکل گیری به صورت سه بعدی را ندارد به همین علت این دستگاه دو نازله ساخته شده که بتواند به صورت لایه به لایه ترکیبی از داربست و سلول را پرینت کند و بعد از اینکه بافت مصنوعی که به صورت لایه به لایه تشکیل شد مراحل کشت سلول نیز انجام می‌شود و سلول آن بافت را به وجود می‌آید و در داخل بدن موجود زنده کار گذاشته می‌شود و آن قسمت داربست، چون مواد پلیمر زیست تخریب است و توسط آنزیم‌های بدن تخریب می‌شود آن بافت کاملا از جنس سلول بدن می‌شود و دیگر از ایمپلنت فلزی استفاده نمی‌شود.

غیاثوند در خصوص وجود محصول و مشابه خارجی آن در بازار اظهار کرد: این محصول مشابهی خارجی با قیمت چند برابر دارد و دلیل ساخت این دستگاه استفاده ایرانیان نیز از این محصول است. در حال حاضر محققان ایرانی توان استفاده از این دستگاه را ندارند و به ناچار به کشور‌هایی مانند آمریکا برای استفاده از این محصول سفر می‌کنند و در شرایط فعلی به دلیل قیمت بالا و تحریم‌ها این دستگاه خریداری نشده است.

وی با اشاره به قیمت  این دستگاه عنوان کرد: قیمت دستگاه فعلی ۴۰ میلیون تومان با تجهیزات اضافی دیگر است، دستگاه مشابه خارجی از ۲۰ هزار دلار تا ۴۰ هزار دلار قیمت گذاری شده که در سایت‌ها به فروش می‌رسد.

مدیر آزمایشگاه تخصصی پرینت سه بعدی کشت سلول در خصوص مزیت های این دستگاه گفت: این دستگاه خدمات پس از فروش دارد ، اگر دستگاهی خارجی در ایران خریداری شود دیگر نمی‌توان از خدمات آن استفاده کرد، اما محصول ارائه شده ایرانی در هر کشوری خریداری شود مسائل فنی دستگاه توسط مسئولان و مربیان به خریداران آموزش داده می‌شود.
 
غیاثوند در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر این محصول تجاری سازی شده و تاکنون دو سفارش از دانشگاه‌های برتر ایران داشته ایم.

وی در پایان گفت: پیگیر ارائه بیشتر خدمات و ساخت و فروش این محصول در ایران هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار