کد خبر:۷۰۱۱۶۴

حکم اعدام علیه یک یمنی مقیم عربستان به اتهام «جاسوسی»

دادگاهی در عربستان سعودی حکم اعدام یک یمنی را به اتهام «جاسوسی» برای جنبش «انصارالله» صادر کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دادگاهی در عربستان دیروز پنجشنبه یک تبعه یمنی را به اتهام جاسوسی به اعدام محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، دادگاه کیفری حکم اولیه اعدام علیه متهم یمنی تبار را به اتهام جاسوسی برای «خارجی‌های یمن» صادر کرده است.

روزنامه «سبق» در این خصوص نوشت: «دادگاه کیفری پس از اثبات اتهام تبعه یمنی به جاسوسی برای گروه‌های تروریستی با هدف ضربه زدن به امنیت و منافع عربستان، حکم اعدام را صادر کرد.»

روزنامه سعودی افزود: دادگاه سعودی تبعه یمنی را به دریافت مبالغ زیادی پول از انصارالله در ازای هدف قرار دادن پایگاه‌ها و تاسیسات دولتی و نظامی عربستان متهم کرد.

منابع قضایی سعودی مدعی شدند که متهم یمنی از طریق «واتساپ» به برخی از رهبران انصارالله پیام فرستاده که این پیام حاوی تصاویر و اطلاعاتی درباره پایگاه‌های نظامی و تاسیسات دولتی عربستان بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار