معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۱۷ هزار و ۷۱۴ پروانه صلاحیت حرفهای برای پرستاران صادر شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مریم حضرتی معاون وزیر بهداشت در خصوص جزئیات صدور پروانه صلاحیت حرفهای پرستاران، توضیح داد: برای اولین بار در سال ۱۹۶۸ به این مقوله طی مقالهای اشاره شده بود و در سال ۸۲ از طریق شورای عالی پرستاری این موضوع پیگیری شد.
وی افزود: صدور پروانه صلاحیت حرفهای برای پرستاران نشان میدهد که پرستار از لحاظ اخلاقی، علمی، سوءپیشینه و اعتیاد چه سوابقی دارد و آیا از شایستگی لازم برخوردار است یا خیر.
حضرتی تصریح کرد: سامانهای از اول شهریور ماه رونمایی خواهد شد که پرستاران میتوانند از آن طریق در این سامانه ثبتنام کنند. همچنین این سامانه به مرکز ثبتاحوال، اداره فارغالتصیلان، اداره طرح و سازمان نظام پزشکی و کمیسیون طب کار وصل است.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: این طرح به طور آزمایشی در شهرهای تهران، سمنان و گناباد اجرایی خواهد شد و از اول شهریور ماه با رونمایی از سامانه به طور رسمیآغاز به کار خواهد کرد.
وی ادامه داد: در کشور ما نظارت اصلی بر فعالیت پرستاران توسط معاونت پرستاری وزارت بهداشت است و سیاستگذاری در این زمینه در شورای عالی پرستاری انجام میشود.
حضرتی با بیان اینکه تاکنون ۱۷ هزار و ۷۱۴ پروانه صلاحیت حرفهای برای پرستاران صادر شده است، توضیح داد: عنوان پرستار حرفهای نشاندهنده صلاحیت شغلی پرستار بوده و بهیاران نیز از عنوان صلاحیت شغلی بهیاری برخوردار هستند. بحث سلامت کاری، اخلاقی و رفتاری پرستاران بسیار مهم است به دلیل اینکه این افراد در منزل نیز مشغول به فعالیت خواهند شد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت در پایان گفت: زمانی که فردی پروانه صلاحیت حرفهای پرستاری را کسب کند میتواند در هر جای دنیا به عنوان پرستار حرفهای مشغول به کار شود و این یک پروانه بین المللی است.