به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سیدمحمدعلی شهیدی خاطرنشان کرد:عامل بقا و دوام جامعه نیز در شرایطی که به فرهنگ، سیاست و اقتصاد ما هجوم آوردهاند فرهنگ ایثار و شهادت است بنابراین ضرورت دارد که این فرهنگ در جامعه نهادینه شود و اهالی رسانه این وظیفه را بر عهده دارند. اکنون در زمانی قرار داریم که نباید جامعه را ناامید کرد اما دشمنان در تلاش هستند که ناامیدمان کنند. ما موظف هستیم که گرد غربت را از چهره خانوادهها و جامعه ایثارگری پاک کنیم چرا که احساس میشود آن گونه که شأن این عزیزان است نتوانستیم گامهای خوبی برداریم.
شهیدی با اشاره به آنچه برخی نقدهای غیرمنصفانهای به بنیاد شهید میخواند، یادآور شد: ما همواره از نقدهای منصفانه استقبال میکنیم اما اخیرا در فضای مجازی و برخی از مقالهها شاهد بودهایم که نسبت به اقدامات بنیاد شهید کم لطفی شده است. به عنوان مثال موضوع سهمیه ایثارگران در کنکور دانشگاهها مطرح شده است. در این زمینه باید بگویم که این سهمیهها باعث افت تحصیلی نخواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: جامعه ایثارگری ما ۹۰۰۰ نخبه دارد و ۱۲۰۰ استاد نیز از این جامعه هستند. علاوه بر آن، ۱۵۴ هزار دانشجوی ایثارگر داریم که ۲۰ درصد آنها جزو دانشجویان ممتاز هستند. در آزمون دستیاری پزشکی نیز ۱۰ نفر برتر شناخته شدند که دو نفر از آنها بدون احتساب سهمیه ایثارگری از دانشجویان شاهد و ایثارگر ما بودند و نفر اول رشته علوم انسانی سال جاری نیز فرزند یکی از جانبازان ۴۵ درصد بود. این آمار نشانگر حقیقت در رابطه با سهمیهها محسوب میشود.
شهیدی در پایان گفت: به عنوان خادم کوچک اعلام میکنم که رسانهها باید ما را یاری کنند. پرداختن به فرهنگ ایثار و شهادت فقط به بنیاد شهید محدود نمیشود. نباید اجازه دهیم ایثارگران در جامعه فراموش شوند و وظیفه ما است که نسل چهارم را با ارزشهای دوران دفاع مقدس آشنا کنیم.
در بخش دیگر این مراسم محمدمهدی فرقانی بیانیه هیأت داوران چهارمین جشنواره تجلیل از خبرنگاران برتر رسانهها و فعالان فضای مجازی در حوزه ایثار و شهادت قرائت کرد.
علیرضا کریمیان مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم با اشاره به رشد ۲۵ درصدی شرکت در چهارمین «جشنواره تجلیل از خبرنگاران برتر رسانهها و فعالان فضای مجازی» در حوزه ایثار و شهادت، نسبت به سال گذشته، گفت: ۱۳۵۰ اثر توسط ۷۳۴ نفر از اصحاب رسانه به دبیرخانه این جشنواره ارسالشده است.
وی ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار اظهار کرد: جشنواره «تجلیل از خبرنگاران برتر رسانهها و فعالان فضای مجازی» در حوزه ایثار و شهادت، همانند سه دوره گذشته، به مناسبت روز خبرنگار برگزار میشود و طی آن از بهترین آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره در بخشهای خبر، گزارش، یادداشت و مقاله، صداوسیما، عکس، فضای مجازی و بخش ویژه مرتبط با بزرگداشت روز شهدا که به تأیید هیات داوران رسیده تجلیل میشوند.
وی افزود: عمده اهداف برگزاری این جشنواره، شناسایی و تجلیل از فعالان رسانهای و فضای مجازی در حوزه ایثار و شهادت، زمینهسازی برای تبادل تجربیات و تقویت تعامل مثبت و مؤثر، معرفی نقش حساس و تأثیرگذار رسانههای فعال در حوزه ایثار و شهادت، تبیین ایثار اجتماعی بهعنوان جلوهای از فرهنگ ایثار و شهادت با الهام از سبک زندگی شهدا و ارزیابی کمی و کیفی فعالیت خبرنگاران این حوزه و ترغیب و تشویق برای تلاش بیشتر در این رابطه است.
کریمیان اعلام کرد: فراخوان ارسال آثار در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۹۷، از طریق رسانههای مختلف نشر و تا پایان تیرماه ادامه داشت که در طی این مدت، ۱۳۵۰ اثر توسط ۷۳۴ نفر از اصحاب رسانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بر اساس اعلام هیات داوران، آثار ارسالی به لحاظ کیفی به ویژه در گستره استانی در سطح مناسبی برخوردار بودهاند.
به گفته وی همچنین در حوزه فضای مجازی از ۷۰ شرکتکننده ۹۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده بودند.
کریمیان یادآور شد:از هر طیف و جریان سیاسی(رسانهها) در این جشنواره حضور داشتند چرا که اعتقاد داریم در هر زمان فرهنگ ایثار وشهادت در وحدت ملی موثر بوده است.