کد خبر:۷۰۴۴۴۷
سردار رحیمی به خبرگزاری دانشجو خبر داد

کشف ۹ انبار احتکار کالا‌های اساسی به ارزش ۳۲۰ میلیارد تومان + فیلم

فرمانده انتظامی تهران بزرگ صبح امروز از انبار‌های محل نگهداری کالا‌های احتکار شده که توسط معاونت مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تهران بزرگ شناسایی و کشف شده بودند، بازدید به عمل آورد.

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با انبار شناسایی شده محل نگهداری کالا‌های احتکار شده از قبیل لاستیک خودرو، برنج و اقلام غذایی در جاده ورامین، کهریزک، مهدی آباد، جاده خاوران و جاده واوان اظهار داشت: طی عملیاتی که طی هفته گذشته توسط معاونت مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تهران بزرگ انجام شد تعداد ۹ انبار محل نگهداری غیرقانونی انواع مواد غذایی از قبیل برنج، حبوبات، نشاسته، چای، ادویه جات به همراه ده‌ها هزار حلقه لاستیک انواع خودرو‌های صنعتی و سواری همراه با ده‌ها هزار عدد رینگ خودرو و همچنین بیش از ۳ هزار پالت چوب ام دی اف مجموعاً به ارزش تقریبی ۳۲۰ میلیارد تومان کشف شد.
 
سردار رحیمی در ادامه گفت: در این سوله‌ها لاستیک‌هایی وجود دارد که بیشتر از دو سال و حتی بیش از زمان تولید آن‌ها گذشته و بعضاً تاریخ تولیدشان نیست سال ۲۰۱۶ میلادی است و کیفیت لاستیک‌های اولیه را ندارم و طی این مدت در شرایطی نامناسب، در فضای باز و زیر آفتاب نگه داری شدند و همین شرایط سوء نگهداری باعث عدم امکان و قابلیت استفاده از آن‌ها را موجب گردیده است.
 
کد ویدیو
 
وی افزود: بیشتر این لاستیک‌ها تولید کارخانه‌های داخل بوده، اما به واسطه نگهداری طولانی آن‌ها در شرایط نامناسب و پوسیده شده و دیگر قابلیت استفاده در خودرو‌ها را ندارد با این وجود صاحبان این کالا‌ها با سودجویی قصد داشتند که این آن آن‌ها را در زمان مناسب مورد نظر خودشان در سطح بازار لاستیک توزیع نمایند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: می‌بایست با ایجاد یک ساز و کار نظارتی مناسب بر توزیع ارز، زمینه را فراهم کرد تا کالا بویژه کالا‌های اساسی در سطح بازار به درستی عرضه شده و در اختیار مردم قرار بگیرند.

وی با اشاره به کشف صد‌ها حلقه لاستیک متعلق به خودرو‌های سنگین و صنعتی نیز افزود در زمینه خودرو‌های سنگین نیز مدت‌ها است که دچار مشکل هستیم و طبیعتاً کسانی که ارز را وارد میکنند (بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)) باید ساز و کار نظارتی مناسبی را تعریف کنند و در قبال این امر مسئول هستند، اما تاکنون هیچ ساز و کار نظارتی مناسبی برای عرضه کالا‌ها در بازار اعلام نشده است.
 
سردار رحیمی تصریح کرد: هزاران انبار در این مناطق وجود دارد؛ باید اقدامات نظارتی بر این انبار‌ها صورت گیرد تا این کالا‌ها با ارز دولتی و یا هر عرضی که وجود دارد به بازار تزریق شود.
 
کد ویدیو
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در این شرایط مردم به این اقلام اساسی نیاز دارند و مالکان و عرضه کنندگان و ما به عنوان دستگاه‌های نظارتی باید وارد عمل شویم تا مشکلات را سامان دهیم.

سردار رحیمی در پایان در پاسخ به این سوال که "تکلیف این کالا‌ها چه می‌شود؟"، گفت: همه این کالا‌ها در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و اداره تعزیرات حکومتی استان تهران قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵
کارگران و مردم بیچاره و فقیر که گوشی هوشمند و کامپیوتر ندارن بیان اینجا نظر بدن و صدای رسایی هم ندارن که به گوش مسئولین برسه.
من از طرف اونها می گم که ظلم، مردم رو بیچاره کرده.
یا این دولت و مجلس فاسد اشرافی رو در راه حق ملقی کنید و امور رو به دست افراد انقلابی و مومن بسپارید یا منتظر عذاب الهی و فاجعه ای باشید که مردم رو در تمام کشور به جان هم خواهد انداخت و خودتان ضرر خواهید کرد.
دوره ماست مالی و مسامحه با خائنین گذشته. اگر با تمام وجود جلوی باطل نایستید و از خدا نترسید عاقبت بدی در انتظار همه ما خواهد بود.
والسلام
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار