آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۱۸۴

۹ عنصر «پ‌ک‌ک» در حملات هوائی ترکیه کشته شدند

در عملیات هوائی ارتش ترکیه در مناطقی از این کشور و شمال عراق، ۹ عنصر «پ‌ک‌ک» کشته شده اند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از آناتولی، ستادکل نیرو‌های مسلح ترکیه امروز یکشنبه اعلام کرد که در جریان عملیات هوایی ارتش این کشور ۳ عنصر گروهک تروریستی پ‌ک‌ک در منطقه آواشین- باسیان واقع در شمال عراق از پای در آمده‌اند.

از سوی دیگر، وزارت کشور ترکیه نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در جریان عملیات نیرو‌های امنیتی کشور در استان‌های بینگول، آغری و تونجلی، ۶ نفر از عناصر این گروهک تروریستی کشته شدند.

در این اطلاعیه آمده است که یکی از تروریست‌های کشته شده در استان بینگول در فهرست خاکستری قرار داشت. این تروریست به نام محمد شیرین اوزن، مسئول خودخوانده «نیرو‌های فرحان» پ‌ک‌ک بود.

لازم به ذکر است که ارتش ترکیه حملات هوایی خود در شمال عراق را به بهانه حمله به پایگاه‌های پ‌ک‌ک در قندیل- در مجاورت مرز ایران و عراق- شدت بخشیده است؛ منطقه‌ای که مقامات آنکارا آن را محل اقامت اعضای برجسته پ‌ک‌ک می‌دانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار