آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۴۳۳
با حضور ۷۰ نفر از برترین‌های مسابقه ملی نانو؛

دومین دوره نانواستارت‌آپ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد

افتتاحیه دومین دوره نانواستارت‌آپ دانشگاه شریف با حضور ۷۰ نفر از برترین‌های مسابقه ملی‌نانو ۵ و ۶ شهریورماه برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه صنعتی شریف ۵ و ۶ شهریورماه میزبان افتتاحیه دومین دوره نانواستارت‌آپ بود. برنامه نانواستارت‌آپ یک رویداد دانشجویی در توسعه فناوری است که در دومین دوره آن ۷۰ نفر از برترین‌های مسابقه ملی‌نانو در آن حضور داشتند.
 
این برنامه با هدف تیم‌سازی برای حل چالش‌های ایران در بخش آب و محیط‌ زیست راه‌اندازی شده است. در ابتدای این برنامه، عماد احمدوند مدیر کارگروه ترویج ستاد نانو در خصوص اهمیت کارآفرینی، توسعه فناوری و محصول در فضای کشور به سخنرانی پرداخت و در ادامه نانواستارت‌آپ سال گذشته به‌صورت اجمالی مرور شد.

در بخش دوم برنامه‌ها، باقری مطلق پاشاکی مدیر برنامه نانواستارت‌آپ و مدیر ترویج دانشجویی ستاد نانو به تشریح اهمیت و رسالت برنامه نانواستارت‌آپ پرداخت. در ادامه، رویکرد‌های این برنامه در بخش مشاوره فنی، آنالیز و خدمات شرکت نانوبازار به شرکت‌کنندگان توسط مسئولان برگزاری نانواستارت‌آپ تشریح شد. یکی از موارد مورد توجه در این برنامه، تیم‌سازی و شخصیت‌شناسی بود که برای تشکیل و رشد تیم‌ها، بخش ویژه‌ای اختصاص داده شده بود.

با توجه به اولویت‌های ایران در بخش آب و محیط‌ زیست، این موضوع به عنوان محور اصلی نانواستارت‌آپ معرفی شده و شرکت‌کنندگان ملزم به فعالیت در این حوزه هستند تا ایده‌های خود را برای حل چالش‌های ایران در این دو بخش در قالب استارت‌آپ پیاده‌سازی کنند. البته برگزارکنندگان این برنامه، ایده‌های مختلفی را از قبل آماده کرده و در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌دهند. این ایده‌ها که در قالب کتابچه‌ در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد، رویکرد محصول‌گرا دارد.

در روز اول این برنامه، ایده‌های پیشنهادی نانواستارت‌آپ که ماحصل مطالعه بازار انجام گرفته روی صنعت آب و محیط‌زیست در کشور است توسط مسئول منتورینگ ارائه شد. هدف از این بخش همسو کردن شرکت‌کنندگان در نانواستارت‌آپ با نیاز‌های صنعت بود. در ادامه کارگاه خودشناسی برگزار شد که در آن شرکت‌کنندگان با اجرای تست‌های شخصیت‌شناسی و راهنمایی مدرس کارگاه، پاسخ این سوال را که نقش من در یک تیم چیست؟ را پیدا می‌کنند. همچنین برای تیم‌سازی و کار تیمی با سایر افراد آشنا می‌شوند. در انتهای روز اول شرکت‌کنندگان در نانواستارتاپ از نمایشگاه محصولات ساخت ایران ستاد نانو دیدن کردند. در روز دوم دوره خودشناسی و تیم‌سازی برگزار شد.

گفتنی است، نانواستارت‌آپ با هدف رشد و پرورش تیم‌های توانمند و رساندن ایده‌های مبتنی بر فناوری نانو به پروتوتایپ در قالب برنامه‌ای یک‌ساله اجرا می‌شود. هدف اصلی آن ایجاد گفتمان توسعه فناوری در سطح دانشگاه­ها است. این برنامه سال گذشته با هدف معرفی نماینده ایران به المیپیاد نانو در حوزه آب و پساب برگزار شد. در دومین برنامه نانواستارت­آپ با تغییر رویکرد رقابتی به یک رویکرد حمایتی، تمامی تیم­های از حمایت لازمه برای اجرای یک استارت­آپ، تولید نمونه اولیه و تجاری سازی آن برخوردار خواهند بود. همچنین با هدف تعمین فناوری‌های ارائه شده تیم­های شکل گرفته در برنامه سال گذشته نیز به دومین مرحله اضافه خواهند شد و تا مرحله تجاری سازی حمایت دریافت خواهند کرد.

ناظران المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو نیز از میان تیم­های حاضر در ادوار مختلف این برنامه، برترین تیم از لحاظ شاخص­‌های فنی، تجاری و کار تیمی را برای حضور در دومین المپیاد بین‌­المللی دانشجویی فناوری نانو انتخاب می‌کنند. بر اساس توافق صورت گرفته در کمیته اجرایی، این المپیاد هر دو سال یک بار برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار