کد خبر:۶۲۱۱۳۸
ملکی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

شناسایی تیم برتر نانو استارتاپ برای حضور در المپیاد بین‌المللی نانو

مدیر اجرایی دبیرخانه نانواستارتاپ به تشریح اهداف برگزاری این رویداد پرداخت و گفت: شناسایی تیم برتر و اعزام آن به المپیاد بین‌المللی نانو از اهداف مهم برگزاری نانو استارتاپ است.
علیرضا ملکی، مدیر اجرایی دبیرخانه نانو استارتاپ در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره این استارتاپ توضیح داد:  از اهداف برگزاری نانو استارتاپ می‌توان به شناسایی و انتخاب یک تیم برای حضور در اولین المپیاد بین المللی فناوری نانو اشاره کرد. این المپیاد در حوزه تصفیه آب و فاضلاب برگزار می‌شود و کسب و کار و مارکتینگ در طرح‌ها و ایده‌های این المپیاد اهمیت ویژه‌ای دارد. این المپیاد تست و یا حل تئوری مسئله ندارد، بلکه باید معضلی در حوزه آب و در سطح ملی و یا بین المللی انتخاب و برای حل آن ایده‌ای با قابلیت تجاری سازی ارائه شود. 
 
وی با اشاره به اینکه این نانو استارتاپ پیش درآمدی برای حضور تیم برتر در عرصه بین المللی است، گفت: 100 نفر را برای حضور در این استارتاپ دعوت کردیم و تیم سازی‌ها شکل گرفته .با شناختی که از حوزه نانو داریم، این استارتاپ قابلیت‌ها و کاربردهای زیادی برای حل مسائل حوزه آب دارد و علاوه بر کاربردی بودن، قابلیت تجاری شدن نیز دارند.
 

ملکی اظهار داشت: اگر از پلت فرم‌های داخلی استفاده شود، شرکت‌ها و صاحبان فناوری می‌توانند در صورت تمایل به عنوان مربیان این تیم‌ها معرفی شوند؛ تا بتوانیم استفاده حداکثری از ایده‌ها داشته باشیم. 

دبیر برگزاری نانو استارتاپ گفت:  داوران ما در حوزه‌های استارتاپ و شتاب دهنده، سرمایه گذاری و تجاری سازی و صندوق‌های مالی به داوری ایده‌ها می‌پردازند. هم چنین داوری علمی و فنی ایده و داوری مدیریتی و کلان کار روز جمعه، ۳۰ تیر انجام می‌شود.  ۴ سرفصل نوآوری، علمی، فناوری و کسب و کار معیارهای داوری می‌باشد و بحث تجاری سازی در این داوری‌ها اهمیت زیادی دارد. ستاد نانو نیز از طرح‌های برتر حمایت می‌کند؛ البته بعد از این استارتاپ یک هفته‌ای ۵۰ درصد تیم هایی که ارائه خوبی داشته اند، وارد مرحله دوم می‌شوند.
 
 
وی تصریح کرد: در استارتاپ و ارائه ایده‌های تیم‌ها، شرکت‌های دانش بنیان فعال نیز حضور دارند که تیم‌ها می‌توانند با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. تیم‌های حاضر در استارتاپ متشکل از متقاضیان از مقطع لیسانس تا دکترا می‌باشد. 

علیرضا ملکی به حمایت‌های ستاد توسعه فناوری نانو از طرح‌های برتر اشاره کرد و افزود: ستاد به طرح‌های برتر تسهیلاتی از قبیل: گرنت پژوهشی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی را ارائه می‌دهد. علاوه بر اینکه حضور در این استارتاپ و استفاده از طرح‌ها و مربیان برای تیم‌ها کاملا رایگان بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار