آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۸۳۷۱

انگلیس ۲ تبعه روس را به ترور اسکریپال متهم کرد

انگلیس نام ۲ فرد با گذرنامه روسی را به عنوان مظنونان حمله با گاز اعصاب به جاسوس سابق روس‌تبار در سالزبری معرفی کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پلیس انگلیس دو نفر با گذرنامه روسی را به عنوان مظنونان حمله با گاز اعصاب به «سرگئی اسکریپال» جاسوس سابق روس‌تبار در انگلیس معرفی کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پلیس انگلیس اعلام کرد «الکساندر پتروف» و «روسلان باشیروف» دو مظنون به تلاش برای قتل اسکریپال و دخترش در سالزبری انگلیس هستند.

پلیس انگلیس در یک نشست خصوصی با خبرنگاران مدعی شده است که مدارک کافی علیه این دو نفر وجود دارد. به نظر می‌رسد این دو فرد به وسیله دوربین‌های مدار بسته در مرز ورودی انگلیس شناسایی شده‌اند.



قرار است «ترزا می» نخست وزیر انگلیس امروز در پارلمان انگلیس در رابطه با حمله گاز «نوویچوک» به اسکریپال و دخترش در سالزبری بیانیه‌ای را قرائت کند.

در ماه مارس سال جاری میلادی، سرگئی اسکریپال و دخترش یولیا در سالزبری انگلیس، مورد حمله با گاز اعصاب قرار گرفتند و انگلیس فورا انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه گرفت و ده‌ها دیپلمات روس را اخراج کرد.

در مقابل روسیه این اتهام را رد و درخواست کرد کمیته مشترکی برای تحقیق در این رابطه تشکیل شود که با مخالفت لندن مواجه شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار