کد خبر:۷۰۹۵۴۷
در سه جایگاه ثابت صورت می‌گیرد؛

تامین دام بهداشتی برای قربانی در ماه محرم

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: در این ایام لازم است شهروندان برای پرهیز از مخاطراتی که خرید، انتقال، ذبح و مصرف دام غیر بهداشتی دارد به جایگاه‌های عرضه بهداشتی مراجعه کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین رحیمی مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران اظهار کرد: در این ایام بعضاً شاهد نگهداری و پرورش غیربهداشتی دام‌های عرضه شده در برخی نقاط سطح شهر هستیم، در صورتی که تهیه دام از مراکز غیر مجاز می‌تواند عوامل بیماری‌زا را نه تنها به محیط‌های شهری که به خانه‌های خریداران منتقل کند.

وی با اشاره به اینکه برخی از دام‌ها به دلیل شرایط بد نگهداری، شرایط بد تغذیه و شرایط بد حمل و نقل، قابل عرضه به عنوان دام سالم نیستند، اظهار کرد: لاشه این دام‌ها علاوه بر کیفیت پایین، می‌تواند زمینه ساز انتقال انواع بیماری‌ها بر اثر آلودگی‌های ثانویه باشد.

رحیمی با بیان اینکه لازم است شهروندان به مخاطرات انتقال دام‌های غیربهداشتی توجه کنند، تصریح کرد: برخی از بیماری‌ها می‌توانند در صورت تماس با دام به انسان منتقل شوند که بیماری‌های قارچی و پوستی از این دسته بیماری‌ها هستند.

همچنین وی به موضوع ذبح غیربهداشتی دام اشاره کرد و گفت: بالغ بر ۳۰ درصد وزن یک دام پس از کشتار جزو ضایعاتی است که در چرخه مصرف انسانی قرار نمی‌گیرد و در صورت دفع غیربهداشتی، علاوه بر از بین بردن سیما و منظر شهری، با تولید بوی تعفن و ایجاد فساد در محل، زمینه ساز تکثیر حشرات و حیوانات موذی شده و عوامل بیماری‌زا را در محیط منتشر کرده و به شهروندان منتقل می‌کند.

رحیمی بر خطر مصرف گوشت غیربهداشتی برای انسان تاکید کرد و افزود: آلودگی گوشت به دو شکل اولیه و ثانویه ایجاد می‌شود که در آلودگی اولیه، گوشت از آغاز به میکروارگانیسم یا ماده خاصی آلوده است، اما در آلودگی ثانویه، عامل آلودگی در یکی از مراحل کشتار، کندن پوست، تخلیه شکم، شست و شوی اولیه، حمل و نقل، بسته بندی و به ویژه هنگام ذبح غیربهداشتی دام اتفاق می‌افتد.

گفتنی است، ۳ جایگاه ثابت عرضه بهداشتی دام در مناطق ۱۴، ۱۵ و ۱۸ در شمال شرقی، جنوب شرقی و جنوب غربی تهران واقع شده‌اند که نشانی آت‌ها به شرح زیر است:

منطقه ۴: تهران‌پارس، حکیمیه، خیابان سازمان آب (شهید برداران باباییان)، کوچه پیشوا
منطقه ۱۵: بزرگراه امام رضا (ع)، بعد از گردنه تنباکویی، نرسیده به بازار گل امام رضا (ع)
منطقه ۱۸: بزرگراه آزادگان، بعد از ورودی احمدآباد مستوفی، گلستان سوم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار