کد خبر:۷۱۱۹۳۷
معتمدی:

رتبه اول دانشگاه امیرکبیر در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور/ دوران دانشجویی فرصتی منحصربه‌فرد است

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رتبه اول این دانشگاه در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور، گفت: برخی فرصت‌ها از جمله دوران دانشجویی منحصربه فرد بوده و دوران حساسی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیداحمد معتمدی در آیین افتتاح سال تحصیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که امروز با حضور ۱۵۰۰ نفر از نودانشجویان این دانشگاه برگزار شد ابتدا به تاریخچه این دانشگاه پرداخت و با بیان اینکه دانشگاه از سال ۱۲۳۰ تاکنون سه مقطع تاسیس را پشت سر گذاشته است توضیح داد: مرحوم امیرکبیر اولین پلی تکنیک (دارالفنون) را در سال ۱۲۳۰ تاسیس کرد و این مدرسه تا پایان عمر دوام یافت و پس از آن مدرسه عالی در سال ۱۳۰۷ با کمک موسسات آلمانی تاسیس شد. همچنین در مقطع سوم در سال ۱۳۳۷ دو مدرسه پلی تکنیک تهران و یونسکو ادغام شدند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر این دانشگاه را دارای ۱۶ دانشکده، چهار پردیس اقماری، ۵۵۰ استاد و ۱۴۰۰ دانشجو دانست و افزود: ۵۰ درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی و ۵۰ درصد نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

معتمدی با بیان اینکه در چهار، پنج سال گذشته جهش خوبی در رتبه‌بندی‌های جهانی داشته‌ایم، تصریح کرد: در دو رتبه‌بندی در بین دانشگاه‌های صنعتی رتبه اول و در دو رتبه‌بندی دیگر نیز رتبه دوم در بین دانشگاه‌های صنعتی را به خود اختصاص داده‌ایم.

وی اهداف برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر تا سال ۱۴۰۰ را قرار گرفتن در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا و نیز قرار گرفتن در بین دانشگاه‌های نسل سوم عنوان کرد و گفت: منظور از دانشگاه‌های نسل سوم دانشگاه‌هایی است که نه تنها از نظر کم و کیف مقالات بلکه به لحاظ داشتن فناوری، نوآوری و نقش در اقتصاد نیز جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص دادند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین رتبه بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ این دانشگاه در بین دانشگاه‌های دنیا را یادآور شد و افزود: در جهت رسیدن به جایگاه دانشگاه نسل سوم برج فناوری این دانشگاه تاسیس شده و پارک فناوری آن نیز احداث خواهد شد.

معتمدی با بیان اینکه برخی فرصت‌ها از جمله دوران دانشجویی منحصربه فرد هستند رقابت در دانشگاه امیرکبیر را شدید دانست و تاکید کرد: دوران دانشجویی دوران حساسی است که باید از آن حداکثر استفاده را برد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از ویژگی‌های دانشگاه امیرکبیر را تربیت افراد فعال در صحنه‌های اجتماعی دانست و اضافه کرد: ۱۰ نفر از اساتید این دانشگاه در وزارتخانه‌های مختلف فعالیت داشتند.

معتمدی در پایان به توصیه‌ای به والدین دانشجویان پرداخت و گفت: در این دوران مراقبت‌ها باید متناسب با سن فرزندان باشد؛ باید در نظر داشت که دانشجویان بعد از دانشگاه مستقل می‌شوند؛ ضمن آنکه برخی نیز دانشجویان را به طور کامل رها می‌کنند که این نیز برای آن‌ها مناسب نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار