کد خبر:۷۱۳۷۷۴
آصفری در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

FATFباید ابتدا در شورای امنیت مطرح می‌شد/ دلیل این همه شتابزدگی مجلس برای تصویب این طرح شفاف نیست

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت:چه معنی دارد که امروز آمریکائی ها با وجود اینکه دنبال مانع تراشی و پارادوکس برای ایران هستند تا پیشرفت کشورمان را تحت الشعاع قرار دهند  تصویب FATF  با این سرعت صورت پذیرد؟

محمدحسن آصفری، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص تصویب شتاب زده لایحه FATF در مجلس شورای اسلامی گفت: تصویب FATF نیازمند نظرات کارشناسی شورای امنیت بود، چون این طرح بند‌های امنیتی زیادی دارد.

وی با بیان اینکه عجله مجلس در تصویب FATF دلیل روشنی ندارد، گفت: چه معنی دارد که امروز آمریکائی ها با وجود اینکه دنبال مانع تراشی و پارادوکس برای ایران هستند تا پیشرفت کشورمان را تحت الشعاع قرار دهند  تصویب FATF  با این سرعت صورت پذیرد؟

آصفری ادامه داد: آیا در شرایط اخیر شواهدی در خصوص عقب نشینی غرب یا آمریکا هستیم؟ یا تعهدی از سوی غرب و آمریکا وجود دارد که در صورت تصویب FATF از سنگ اندازی بر سر راه کشورمان دست بردارند؟

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش‌هایی از سخنان مقام معظم رهبری پیرامون موضوع FATF گفت: همان طور که رهبری فرمودند، به جای قوانینی که توسط غرب تصویب می‌شود بهتر است ما در داخل اقداماتی انجام دهیم که نیازی به معاهداتی که سبب تسلط کشور‌های غرب بر قوانین داخلی شود، نباشیم.

وی با تاکید بر اینکه در موضوع تصویب لایحه FATF بهتر آن بود که موضوع ابتدا در شورای عالی امنیت ملی مطرح و پس از انجام کار کارشناسی روی آن به مجلس ارجاع پیدا می‌کرد، گفت: قطعا تصویب FATF موانعی را ایجاد خواهد کرد که به موجب آن ما باید از برخی استراتژی‌های اساسی کشور کوتاه بیاییم.

آصفری افزود: امروز کشور‌هایی که داعیه دار FATF هستند اسنادی بر حمایت مالی آن‌ها از تکفیر و منافقین وجود دارد که قابل انکار نیست با این حساب چه طور کشور‌هایی که هنوز تکلیف شان با تروریسم روشن نیست خواستار مبارزه با تروریسم و عضویت ایران در FATF هستند؟

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ابتدا این کشور‌ها موضع خود را نسبت به داعش روشن کنند، گفت: در مورد برجام نیز توصیه ما همین بود و اصرار داشتیم ملاحظاتی انجام شود مثلا در مقابل هر اقدام ایران غرب و آمریکا نیز گام‌هایی بردارند و اگر بنا بود نطنز و اراک دست از فعالیت بکشند آمریکا نیز در مقابل تحریم‌های کنگره را برمی داشت، اما عملا چنین اتفاقی رخ نداد.

وی با تاکید بر اینکه ما نباید از یک سوراخ دوبار گزیده شویم، گفت: متاسفانه وزیر اقتصاد وقت کشورمان بدون نظر مجلس تعهدات مربوط به FATF را پذیرفت و امروز هم بدون هیچ تضمینی به دنبال تصویب کردن FATF هستند که در صورت تصویب قطعا این لایحه نیز مانع جدیدی بر سر راه پیشرفت کشور خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار