کد خبر:۷۱۴۰۲۷
خبری خوش برای مخترعان و ایده‌پردازان حوزه سلامت:

دومین جشنواره ابداعات و اختراعات حوزه سلامت برگزار می‌شود

سرپرست دومین جشنواره ابداعات و اختراعات حوزه سلامت کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران گفت: این جشنواره مسیر تجاری سازی و ورود به بازار محصولات ایده پردازان و مخترعان فراهم می‌سازد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی پزشکی شخصی دکتر معصومه محمدپور در ارتباط با دومین جشنواره ابداعات و اختراعات حوزه سلامت کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران اظهارداشت: این جشنواره توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران - مرکز تحقیقات علوم اعصاب و مرکز تحقیقات پزشکی شخصی هم‌زمان با سومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران، در تاریخ ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه  ۱۳۹۷ برگزار می‌شود.
وی افزود:جهت شرکت دانشجویان و مخترین در جشنواره اختراعات و ابداعات حوزه سلامت سومین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران، می‌توانند خلاصه آثار (ایده / اختراع) را در قالب تعیین شده (مراجعه به سایت کنگره) آماده و به ادرس ایمیل info@pmcongress.ir ارسال و تاییدیه آن را از دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی پزشکی شخصی (۳-۰۲۱۸۸۹۸۵۲۹۱) دریافت کنند.
سرپرست دومین جشنواره ابداعات و اختراعات حوزه سلامت کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا ۲۰ دی ماه ۱۳۹۷ است، ادامه داد:اعلام نتایج داوری ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۷ خواهد بود.
محمدپور خاطرنشان کرد: از مسئولان پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان برای شرکت در این کنگره دعوت کرده‌ایم تا با معرفی ایده و اختراعات به آن‌ها مسیری برای تجاری سازی و تولید محصولات ایده پردازان و مخترعان فراهم سازیم. همچنین کارگاهی در این جشنوار در این زمینه برگزار تا افراد با تجاری سازی و تولید و ارائه محصول به بازار آشنا شوند.
وی گفت: محور‌های دومین جشنواره اختراعات و ابداعات حوزه سلامت علوم دارویی، فناوری نانو، توانبخشی،   طب سنتی، علوم اعصاب، تجهیزات پزشکی، علوم پایه و بالینی پزشکی است که علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌تواند به سایت http://www.pmcongress.ir مراجعه کنند.
دومین جشنواره ابداعات و اختراعات حوزه سلامت برگزار می‌شود
 

 

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار