کد خبر:۷۱۵۹۱۴
حسینی در گفتگو با دانشجو:

آلاینده‌ها، طلای سیاه هستند نه هزینه/ صنایع از پژوهش‌های دانشگاهی حمایت نمی‌کنند

مدیرعامل شرکت دانش بنیان کیمیا گران صنعت گفت: بسیاری از صاحبان سرمایه به فیلتراسیون آلاینده‌های کارخانه به چشم هزینه نگاه می‌کنند در حالیکه این کار یک سرمایه گذاری به شمار می‌رود.
منتشر نشود///// آلاینده ها، طلای سیاه هستند نه هزینه/ صنایع از پژوهش‌های دانشگاهی حمایت نمی‌کنندسیدمحسن حسینی مدیرعامل شرکت دانش بنیان کیمیاگران صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص ایده اولیه این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: ایده اصلی شرکت فیلتراسیون آلاینده‌های گازی محیط‌های بهداشتی و صنعتی است. 

وی ادامه داد: تیم ما مجموعه‌ای از اساتید و نخبه‌های دانشگاهی در رشته‌های شیمی، مهندسی شیمی، بیولوژی، تکنولوژی، برق و فیزیک هستد و بر روی آلاینده‌های زیست محیطی کار‌های تحقیقاتی انجام می‌دهیم.

حسینی افزود: ما محصولی تولید نمی‌کنیم، اما بر روی آلاینده‌ها و اثرات آن در محیط زیست تحقیق و أن را با استاندارد‌های جهانی تطبیق می‌دهیم و متاسفانه ایران با استاندارد‌های دنیا بسیار فاصله دارد.

وی تصریح کرد: با تحقیق بر روی آلاینده‌های اطلاعات جامع و کاملی به دست آوردیم، اما متاسفانه شرکت‌ها در ایران به مسئله آلاینده‌ها و محیط زیست به چشم هزینه نگاه می‌کنند.

حسینی افزود: مسئله اینجاست که با کار تحقیقاتی ثابت کردیم که امکان کاهش آلاینده‌ها وجود دارد و دوم این که این آلایندگی طلای سیاه است و می‌توان از آن درآمدزایی هم کرد.

وی در رابطه سختی‌های کار در این حوزه گفت: در ابتدا کار سختی پیش رو داشتیم، اما در حال حاضر شرایط کمی بهتر شده است. در کشور ما مسئله محیط زیست مورد توجه نیست و شرکت‌های بزرگ معیار‌های محیط زیست را ملاک قرار می‌دهند.

حسینی ادامه داد: باید یک بازنگری کلی روی قوانین محیط زیست انجام شود تا بعد شرکت‌ها شرایط خود را تغییر دهند، زیرا شرکت‌ها به عنوان یک بنگاه اقتصادی ناچار هستند برای کسب درآمد طبق قوانین پیش بروند.

وی افزود: یکی از مجوز‌ها برای احداث کارخانه باید از محیط زیست اخذ شود، در این شرایط محیط زیست با احدث این کارخانه موافقت می‌کند بدون آنکه به صورت مهندسی به مسائل زیست محیطی توجه کند.

حسینی اظهار کرد: بهداشت هم در ایران همین شرایط را دارد، مطابق با آمار اعلام شده در سال ۹۴ بیش از ۵۰ هزار نفر در اثر عفونت بیمارستانی جان خود را از دست میدهند و مصرف آنتی بیوتیک در ایران از سرانه جهانی بسیار بالاتر است.

وی ادامه داد: این در حالی است که با فیلتراسیون محیط‌های بیمارستانی میتوان بسیاری از این مشکلات را رفع کرد.

حسینی افزود: حتی در صنعت مرغداری هم طرح‌هایی داریم که با اجرای آن و ایزوله کردن محیط مرغداری طیور نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نخواهند داشت و همچنین دچار بیماری آنفولانزا نخواهند شد که در نهایت خروجی این محصول مرغ سبز خواهد بود.

وی در رابطه با پروژه‌های داخلی در حوزه نانو نیز گفت: برای رفع بوی بد فاضلاب‌های شهری یک نانو جاذب ساخته شده و در حال حاضر کشور‌های حوزه خلیج فارس خواستار این پروژه تحقیقاتی هستند. ما به صورت پایلوت این طرح را در مس سرچشمه کرمان انجام داده ایم.

حسینی عدم ارتباط مناسب دانشگاه و صنعت و همچین عدم اطلاع اساتید دانشگاه از صنعت را بزرگترین مشکل این حوزه دانسته و خاطرنشان کرد: تا زمانی که اساتید دانشگاه این شرایط را درک نکنند مشکل حل نخواهد شد. بسیاری از اساتید در دانشگاه صفت دکتری دارند، اما در عمل در حوزه صنعت اطلاعات کافی دارند.

وی گفت: متاسفانه در ایران از تحقیقات دانشگاهی هیچ حمایتی نمی‌شود و صنایع برای رفع مشکلاتشان به سراغ‌ای پژوهش‌ها نمی‌آیند و این در حالی است که در کشور‌های اروپایی مشکلات صنایع خود را به دانشگاه‌ها اعلام و از آن‌ها برای رفع مشکل و یا انجام پروژه‌ها کمک می‌گیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار