آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۸۸۰۱

طالبان: آمریکا در انتخابات افغانستان تصمیم‌گیرنده است

در حالی که تهدیدات امنیتی طالبان علیه انتخابات افزایش یافته است، این گروه در بیانیه‌ای از مردم خواست با عدم حضور در مراکز رای‌دهی، آسیب نبینند، زیرا سفارت آمریکا تصمیم گیرنده اصلی انتخابات است و آرای مردم ارزشی ندارند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که انتخابات پارلمانی افغانستان برای دومین روز در این کشور ادامه یافته است گروه طالبان بار دیگر نسبت به مشارکت در این روند به مردم تذکر داد.

طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد که برگزاری انتخابات پارلمانی در حضور نیرو‌های خارجی پذیرفتنی نیست، زیرا سفارت آمریکا تصمیم گیرنده است و آرای مردم ارزشی ندارد.

کمیسیون نظامی این گروه انتخابات پارلمانی در افغانستان را توطئه برای زمینه سازی ادامه حضور نیرو‌های آمریکایی و ناتو در این کشور دانست.

این گروه به مردم افغانستان تذکر داده است که در دومین روز از انتخابات پارلمانی در خانه‌هایشان باقی بمانند و از تردد در سطح شهر‌ها خودداری کنند.

کمیسیون نظامی طالبان تاکید کرد که این روند «آمریکایی» یعنی انتخابات پارلمانی افغانستان را مختل خواهد کرد، اما نمی‌خواهد به غیرنظامیان آسیبی بزند.

روز گذشته چند صد حمله در سراسر افغانستان به مراکز رای دهی از سوی این گروه صورت گرفت که بر اثر آن ده‌ها نفر کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.
 
طالبان: آمریکا در انتخابات افغانستان تصمیم‌گیرنده است
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار